Odbojkaši „Đerdapa“ drugi put zaredom sportisti godine

215 0

KLADOVO, 17. februara 2012. (J.B.K. Ist Media) Odbojkaški klub „Đerdap” najbolji je sportski kolektiv u opštini Kladovo, rezultat je 47. ankete kojom se biraju najbolji sportisti.

 

Ovo je drugi uzastopni trijumf kladovskih odbojkaša čiji je direktor Mileta Adžić na tradicionalnoj svečanosti izabran za najvrednijeg sportskog radnika.

 

Za sportski par godine u konkurenciji seniora poneli su šahistkinja Nataša Korbovljanović i karatista Borko Tufajević. Titulu najboljeg trenera poneo je Slobodan Cokić iz KK “Đerdap”, a dugogodišnji predsednik FK “Brodoremont” Dragan Dimitrijević, nagrađen je za doprinos u afirmaciji fudbala .

 

Na tradicionalnoj svečanosti proglašenja najboljih sportista u ovoj podunavskoj opštini, za sportske nade proglašeni su Marija Joković KK “Đerdap” i Vukašin Tomić član sportsko ribolovačkog kluba “Dunav”, dok najaktivnije sportske radnike ima MZ Korbovo, čiji je FK “Napredak” prvak Opštinske lige.

 

Budući da je uspeh na sportskom planu klubova i pojedinaca kladovske opštine i rezultat podrške lokalne samouprave, HE “Đerdap” i AD “Đerdap-usluge”, i oni se sasvim zasluženo nalaze među nagrađanima.

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X