DruštvoKorona

Od sutra 21. marta zatvaraju se svi borski UGOSTITELJSKI OBJEKTI. Bor BEZ KORONE

stab za vanredne situacije

BOR, (IST Media) Štab za vanredne situacije grada Bora, doneo je  naredbu o zabrani rada svih ugostiteljskih objekata na teritoriji grada Bora počev od subote, 21. marta. 

Ova odluka je doneta u skladu sa Odlukom o proglašenju vanrednog stanja a koja treba da doprinese sprečavanju, suzbijanju i gašenju epidemije COVID-19 na teritoriji grada Bora.

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić, izjavio je danas, nakon sednice Štaba, da vlasnici kafića u Boru razumeju ovakvu preventivnu odluku i  pohvalio ih da poštuju odluke borskog Štaba za vanredne situacije, ali i mere koje je propisala Vlada Srbije u vanrednom stanju.

On je istakao da na teritoriji Bora nema osoba zaraženih korona virusom,  ali i da se pojačano nastavlja dezinfekcija ulica u gradu i Banjskom polu.

Milikić je pozvao Borane da sve uočene nepravilnosti po utvrđenim merama i zabranama, prijave policijskoj upravi putem Call centra grada Bora na brojeve telefona  030/424192 i 060/2727059.

 

 

Utvrđeno da se neke odluke ne poštuju u celini kada je u pitaju kretanje starijih koji treba da budu u karantinu

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Meštani Suvaje posle tri decenije dobili uredno snabdevanje vodom. Srbija Ziđin Majning izdvojila 1,5 miliona evra

Ist Media

Raspisan tender za gradnju Evropskog vrtića u Boru vredan više od 600 miliona dinara 

Ist Media

Za mlade u Boru: Besplatne radionice digitalne i medijske pismenosti

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X