Od Srbija Ziđin Koper još milion dinara za majdanpečke fudbalere

128 0
donacija srbia zijin copper fk majdanpek

 

Zamenik generalnog direktora Srbija Ziđin Koper (SZK) i rukovodilac majdanpečkog ogranka Čen Faping potpisao je danas sa predsednikom sportsko-fudbalskog udruženja Rudar 1934 Nikolom Matićem ugovor o nastavku sponzorstva majdanpečkih fudbalera vredan milion dinara. Prvi ugovor iste vrednosti potpisan je 2021. godine, kada je ovaj fudblaski klub i osnovan.

Potpisivanjem novog ugovora nastavljamo saradnju i novac ćemo iskoristiti da u našem gradu ponovo oživimo ljubav prema najvažnijoj sporednoj stvari na svetu. Fudbalski klub okuplja oko 80 dece i sva sredstva će biti usmerena ka njihovom razvoju. Ove godine smo, pored postojeće tri, oformili i četvrtu selekciju, a naš seniorski tim ostvario je plasman u viši rang takmičenja i sada će se nadmetati u Okružnoj ligi Bor, kazao je predsednik sportsko-fudblaskog udruženja Rudar 1934.

donacija srbia zijin copper

Čen Faping je poželeo sportistima uspešne karijere i obećao da će Srbija Ziđin Koper nastaviti da ulaže u sport, ali i u razvoj društvene zajednice u Majdanpeku.

Zahvaljujući zaposlenima, ali i dobrim odnosima sa stanovnicima Majdanpeka, kompanija se iz godine u godinu sve više razvija. Nadamo se da ćemo napornim radom i zalaganjem uticati na razvoj cele društvene zajednice, a ne samo kompanije, a to je u skladu i sa motom Ziđina koji glasi „Razvoj rudarstva za dobrobit društva, istakao je Faping.

Pre nedelju dana, SZK i Srbija Ziđing Majning, donirali su po milion dinara fudbalskom klubu Bor 1919.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X