Turizam

Od ponedeljka počinju sa radom bazeni u Sportskom centru

bazen-sportski-centar-768x447

 

Otvoreni bazeni Sportskog centra “Bobana Momčilović Veličković” počeće sa radom u ponedeljak 26. juna, saopšteno je iz ove ustanove.

Radno vreme otvorenih bazena za građanstvo biće od 11 do 19 časova radnim danima i vikendom, dok će se u jutarnjim i večernjim terminima odvijati treninzi plivačkih klubova.

Cena ulaznice ostala je nepromenjena u odnosu na ranije i iznosi 150 dinara. Mesečna karta za posetioce je takođe nepromenjena, i za nju treba izdvojiti 2.300 dinara.

Odlični đaci osnovnih i srednjih škola sa prosekom 5,0 i ove godine neće plaćati ulaz, ali je potrebno da na biletari Sportskog centra dostave original đačku knjižicu sa fotografijom, kopiju tog dokumenta i svedočanstvo o završenom razredu tekuće školske godine.

Prema Skupštinskoj odluci grada Bora, besplatan ulaz na bazen imaju: deca starosti do 7 godina (uz obavezno prisustvo punoletnog lica, maksimum dva deteta uz jedno punoletno lice), najuspešniji sportisti i učenici, osvajači nagrada na državnom i međunarodnom takmičenju, reprezetativci republike Srbije u svim sportovima, osvajači medalje na republičkim školskim takmičenjima, osobe sa invaliditetom ( uz dostavljanje na uvid na biletri original rešenja o invalidnosti i kopiju tog dokumenta kao i očitanu ličnu kartu lica)

Za te kategorije biće izdate godišnje propusnice uz prethodno potpisan zahtev sa dostavljenom fotografijюm osobe i dostavljenom potrebnom dokumentacijom,

Kupačima će na samom ulazu kod biletare biti dostupna tabla sa obaveštenjem o kvalitetu i ispravnosti bazenske vode, koju će kontrolisati Zavod za javno zdravlje “Timok”, dok će o bezbednosti kupača brinuti licencirani spasioci.

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Riblja Čorba i Nele Karajlić nastupaju na Sajmu meda i vina u Negotinu

Ist Media

Milikić: Ove godine Borani bez otvorenih bazena

Miloš Marković

Oblaci donose avanturu- izaberite svoje idelalno jesenje putovanje

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X