Od petka 23. aprila PONOVO RADI BIOSKOP

167 0
sala bioskop zvezda, sasa trifunovic

Projekcije u bioskopu „Zvezda“ kreću od petka, 23. aprila od 16, 18 i 20 sati, saopštio je Centar za kulturu Grada Bora.

Broj mesta je redukovan na 88 po projekciji, što podrazumeva poštovanje mere od minimum devet kvadratnih metara po posetiocu.  Obavezno je merenje temperature svim posetiocima, dezinfekcija ruku i prolazak kroz dezo-barijeru prilikom ulaska u bioskop, naveli su u ovoj ustanovi.

Ova odluka je doneta u skladu sa preporukama Ministarstva kulture i informisanja, a shodno naredbi o radnom vremenu i prostornim ograničenjima za vreme nepovoljne epidemiološke situacije tokom trajanja zarazne bolesti KOVID-19.

Pored video projekcija, Centar za kulturu nastavlja i sa edukativnim radionicama (škole glume, gitare, frule, slikanja, etno pevanje, orkestar i grupa pevača) uz obavezno poštovanje svih važećih mera koje je propisala Vlada RS, a koje se odnose na rad i funkcionisanje ustanova kulture.

Edukativne radionice nastavljaju programske aktivnosti, po utvrđenim terminima, svakog vikenda – uz strogo poštovanje svih propisanih mera zaštite i prostornih ograničenja.

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X