Od 4. do 6. jula – Borsko jezero – East Bikers happening

311 0

BORSKO JEZERO – Moto skup, koji na Borskom jezeru tradicionalno organizacije moto klub East Bikers, održaće se narednog vikenda na Borskom jezeru.

 

Bajkere iz Srbije i nekoliko evropskih zemalja, od 4. do 6. jula zabavljaće bendovi “Kraljevski apartman”, “Far”, “Cross Road”, “Loaded Guns” i “New Deal”.

 

“Došlo je oko 1.500 bajkera, što je apsolutni rekord. Ovo je jedan od najboljih skupova ovakve vrste u Srbiji, sa dosta iznenađenja, druženja i razmene iskustava o dvotočkašima, rekao je Vojkan Vidić, predsednik kluba “East bikers”.

 

 

foto: tamoiovde.wordpress.com
foto: tamoiovde.wordpress.com

 

U sklopu manifestacije u subotu će se 17 do 19 časova održati defile učesnika, od Borskog jezera do Bora i nazad.

 

U okviru defilea, učesnici će posetiti Muzej na otvorenom, u lici Zeleni Bulevar, i kraće će se zadržati u ulici Moše Pijade, od 18 do 19,00 časova. Ulica Moše Pijade, od ukrštanja sa ulicom Boška Buhe, do ukrštanja sa ulicom Generala Pavla Ilića, biće otvorena za saobraćaj.

 

Kako je to termin kada je deo predmetne ulice zatvoren za saobraćaj, odnosno dolazi do promene režima saobraćaja, policija apeluje na učesnike u saobraćaju, naročito pešake, da se toga pridržavaju.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X