Očišćena opasna naftna mrlja. Borski komunalci odradili posao STRABAGA

608 0
jkp 3 oktobar put ciscenje

BOR, (IST Media, foto: 3. oktobar) Radnici JKP “3. oktobar” u Boru, oprali su juče asfalt na putu Bor – Crni vrh, posle upozorenja IST Media da je na jednoj od deonica prosuta nafta koja je dovela do tumbanja jednog vozila i iskliznuća sa puta nekoliko drugih automobila.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče ujutru, vozilo koje se kretalo iz pravca Žagubice ka Boru naletelo je na naftnu mrlju, posle klizanja po asfaltu nekoliko puta se okrenulo, palo na krov i potom se ponovo sustilo na točkove. U ovoj nesreći samo čudom nije bilo povređenih, a na licu mesta policija je izvršila uviđaj.

Pošto preduzeće “Strabag”, koje održava ovu deonicu, nije preduzelo mere da se asfalt očisti, iako su u vreme nesreće prošli tim putem službenim vozilom, radi bezbednosti vozača juče je nam je gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić obećao da će se založiti da se problem reši.

Nakon dnevnih aktivnosti, borski komunalci su juče popodne došli do kritične tačke i oprali naftnu mrlju koja je nekoliko dana predstavljala veliku opasnost za vozače.

Za sada nije poznato iz kog kamiona ili vozila je nafta iscurela a npoznato je i da li će se firmi “Strabag” naplatiti usluga čišćenja, jer je to bio njihov posao za koji su plaćeni.

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X