NS uoći Skupštine traži da se sačuva stadion FK Rudar

273 0

 

Na sednici Gradske skupštine zakazane za danas, GO Narodne stranke predložiće dopunu dnevnog reda i to za predlog Odluke o izradi promene Plana generalne regulacije gradskog naselja kako bi se sačuvao kompleks sportskog centra i stadiona FK Rudar.

Drugi predlog biće da se na narednoj sednici razmatra informacija o aktivnostima Ziđina i drugih rudarskih kompanija zbog čijih radova bi došlo do preseljenja građana,  rečeno je na konferenciji za novinare.

Dragan Marković, predsednik Gradskog odbora Narodne stranke, osvrnuo se i na budžet koji se po njegovom mišljenju  troši bez prioriteta.

Od naknade za eksploataciju mineralnih sirovina vlast će sanirati štetu na putevima koji su najvećim delom republičkog karaktera. Problemi javnih preduzeća su sve veći, vodovodna i kanalizaciona mreža su u katastrofalnom stanju, gubici na vodovodnoj mreži su preko 60 odsto, naglasio je Marković.

On je još dodao da je za pohvalu što će se naredne godine iz budžeta više novca odvojiti za obrazovanje, zdravstvo i vodosnabdevanje u seoskim sredinama.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X