NS: Preduzeća i ustanove PRAVE SPISKOVE za doček Aleksandra Vučića

1212 0
Narodna stranka dragan markovic
BOR, (IST Media, foto: istmedia) Narodna stranka u Boru upozorila je da se u pojedinim javnim preduzećima i ustanovama u ovom gradu prave spiskovi radnika koji se, pod pretnjom otkaza, obavezuju da će prisustovati dočeku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji bi uskoro trebalo da dođe u Bor tokom kampanje “Budućnost Srbije.

Predsednik ove stranke u Boru i odbornik u gradskoj Skupštini Dragan Marković, rekao je za IST Media da su najviše pritisaka i pretnji direktora zabeleženi u JU Sportski centar “Bor” i Predškolskoj ustanovi “Bambi”, ali i u JKP “Vodovod” i u osnovnim i srednjim školama.

“Od mnogih radnika smo dobili uveravanja da se prave spiskovi radnika koji se obavezuju da će prisustvovati dolasku Aleksandra Vučića u Bor, ali iz straha od otkaza niko nije želeo da o tome govori javno”, rekao je Marković.

Narodna stranka ocenjuje da je sačinjavanje spiskova sigurnih, i upozoravanje radnika da im u slučaju neodazivanja slede sankcije, “poznati manir Aleksandra Vučića i njegove vlasti na lokalu”.

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X