NS: Preduzeća i ustanove PRAVE SPISKOVE za doček Aleksandra Vučića

1126 0
BOR, (IST Media, foto: istmedia) Narodna stranka u Boru upozorila je da se u pojedinim javnim preduzećima i ustanovama u ovom gradu prave spiskovi radnika koji se, pod pretnjom otkaza, obavezuju da će prisustovati dočeku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji bi uskoro trebalo da dođe u Bor tokom kampanje “Budućnost Srbije.

Predsednik ove stranke u Boru i odbornik u gradskoj Skupštini Dragan Marković, rekao je za IST Media da su najviše pritisaka i pretnji direktora zabeleženi u JU Sportski centar “Bor” i Predškolskoj ustanovi “Bambi”, ali i u JKP “Vodovod” i u osnovnim i srednjim školama.

“Od mnogih radnika smo dobili uveravanja da se prave spiskovi radnika koji se obavezuju da će prisustvovati dolasku Aleksandra Vučića u Bor, ali iz straha od otkaza niko nije želeo da o tome govori javno”, rekao je Marković.

Narodna stranka ocenjuje da je sačinjavanje spiskova sigurnih, i upozoravanje radnika da im u slučaju neodazivanja slede sankcije, “poznati manir Aleksandra Vučića i njegove vlasti na lokalu”.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Put kojim se ređe ide

Piše - 22. July 2016. 0
BOR, (IST Media, Saša Trifunović) „Đe ste nas to doveli?“, bila je prva reakcija crnogorskih vaterpolista pošto je autobus kojim…

RTB-u od Eliksira motorne sanke

Piše - 17. February 2012. 0
BOR – Poslovni partner Rudarsko-topioničarskog basena Bor „Eliksir grupa“, na inicijativu generalnog direktora Blagoja Spaskovskog, donirala je ovom preduzeću motorne…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X