Novogodišnjim paktićima IZMAMILI OSMEHE 250 mališana

397 0

BOR, (IST Media, foto: D.Novaković) – Dve stotine pedeset mališana do deset godina starosti iz Brestovca, Metovnice i Slatine dobilo je proteklog vikenda novogodišnje paketiće kao dar kompanija Rakita, a u istoj akciji, Fondacija Novak Đoković je za sve njih u Muzičkoj školi organizovala pozorišnu predstavu “Novogodišnji slučaj čarobnice Lili” u izvođenju Pozorišta Timočke Krajine “Zoran Radmilović” iz Zaječara.

Pretpraznične radosti mališanima dočaralo je  besplatno fotografisanje sa Deda Mrazom, kao i paketići sa slatkišima i vrednim poklonima.

„Zaista je ovo divan poklon. U njemu je mnogo slatkiša i neke stvarčice koje ću moći da koristim u školi’’, nije krila zadovoljstvo jedna devojčica, dok je njen drug bio zadovoljan pošto je u svom paketiću pronašao vredan poklon. „Jako me je sve ovo obradovalo, a najviše sintisajzer“, rekao je mališan držeći paketić njegove visine.

Vojkan Pavlović, zamenik predsednika Saveta Mesne zajednice Slatina, zahvalio se u ime tri mesne zajednice.

,,Veliko je zadovoljstvo videti vesela i nasmejana lica svih mališana.  Ova akcija je najbolja priprema za novogodišnje praznike’’, kazao je Pavlović.

Menadžer za saradnju sa medijima kompanije Rakita Darko Stojadinović, podsetio je da je Rakita posvećena saradnji sa lokalnom zajednicom te da veliku pažnju posvećuje upravo deci.

„Dovoljno je da vidimo svu ovu decu, njihove osmehe i radost i da zaključimo da je akcija uspela. Predstojeći novogodišnji i božićni praznici posebno su radostan period za svu decu i drago nam je da na ovaj način možemo da im upotpunimo tu sreću“, rekao je Stojadinović.

On se zahvalio svima koji su nesebično pomogli da se akcija sprovedene uspešno – savetima tri mesne zajednice i osnovnim školama u tim selima, kao i Centru za kulturu grada Bora.

Rakita je obezbedila i besplatan autobuski prevoz za decu iz svih sela do Bora i nazad.

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X