Društvo

Novinari brane urednika TV Bor Miloljuba Miloševića, traže smenu predsednika UO

BOR, 23. februara 2012. (Saša Trifunović – Ist Media) – Članovi Upravnog odbora javnog preduzeća “Štampa radio i film” iz redova zaposlenih, Elda Dragaš, Slaviša Bugarinović i Žaklina Jovanović, zatražili su od osnivača, smenu predsednika UO te medijske kuće, Zvonka Markovića.

 

 

 

U pismu upućenom predsedniku opštine Bor Nebojši Videnoviću i članovima opštinskog veća, oni traže smenu i ostalih članova UO iz reda osnivača, nezadovoljni odlukom tog tela da smeni v.d. urednika borske radio-televizije Miloljuba Miloševića. (pogledaj prethodni text).

 

Oni smatraju da je na sednici UO, na kojoj je većinom glasova (pet od devet) smenjen Milošević, doneto više nezakonitih odluka.

 

“Drago mi je sto traže moju smenu, ali će prethodno trebati da dokažu da su odluke UO bile nezakonite”, rekao je Marković na konferenciji za novinare.

 

Problem nastao oko gradskog medija, doveo je do tihog rata medju strankama na vlasti – G17, koja je postavila direktora ŠRIF-a Vladu Novovića i SPS-a, čiji je član predsednik UO tog preduzeća.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

MUP pozvao građane da predlože gde pojačati kontrolu merenja brzine u saobraćaju

Ist Media

Akcija pošumljavanja u RBM-u. Posađeno još 20.000 sadnica crnog bora

Ist Media

Počela izgradnja novog dečjeg vrtića – Od iduće godine bez liste čekanja za upis dece

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X