Tema danaZabavaНекатегоризовано

Novi izgled Fejsbuka (VIDEO)

Fejsbuk je najavio potpuno redizajnirani News Feed koji interfejs pretvara u nešto potpuno drugačije od onoga na šta su korisnici navikli do sada.

 

Novi elementi uzimaju ono najbolje od dizajna s mobilnih uređaja: uvećan prikaz fotografija, filtriranje i mnoge druge stvari. To nije sve vezano uz novi dizajn, koji bi na kraju trebalo da obuhvati sve platforme i uređaje. Očekuje se da će na kraju na red doći i nove mobilne varijante.

 

Filtriranje je posebno naglašen aspekt nove verzije a korisnicima bi trebalo da omogući biranje sadržaja koji oni žele da vide (muzika, fotografije, svi prijatelji…), a mesta za oglase biće još više.

 

U novom redizajnu više od 50 posto sadržaja na News Feedu zauzimaju fotografije i vizuelni sadržaji.

Foto albumi i članci koji se pojavljuju su takođe doživeli izmene. Slike, naslovi i dajdžesti su sada mnogo veći nego što su bili.

 

Na vrhu desne strane News Feeda smešteni su tabovi koji vam omogućavaju da odredite kako želite da gledate svoj feed. Npr. moći ćete da vidite “sve” postove od “svih” vaših prijatelja i to hronološkim redom (ako zaista to želite). Ali, moći ćete i da odlučite šta želite da vam bude prikazano.

(Novi magazin)

Pogledajte kako će izgledati:

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Repertoar bioskopa “Zvezda” od 20. do 25. juna

Ist Media

[VIDEO] Zvezda latino džeza i bosa nove KAREN SOUZA na Nišvilu

Ist Media

Audicija za „Srbija u ritmu Evrope“ 3. juna u sali Muzičke škole u Boru

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X