Nova bazna stanica Telenora pokrila Bučje

325 0

telenorBOR, (IST Media) Kompanija Telenor pustila je u rad novu baznu stanicu u Boru. Izgradnja ove bazne stanice doprineće boljoj pokrivenosti teritorije mrežom i poboljšanju signala u naselju Bučje. Komunikacija korisnika na ovom mestu će biti još lakša, brža i sigurnija, a cilj je i dodatno poboljšanje korisničkog iskustva.

 

Plan Telenora je da, pored investicija u mrežu od 20 miliona evra, dodatno budu postavljeni i optički kablovi u dužini od više od 800 kilometara.

 

Sve prednosti Telenor mreže, kao što je brzi mobilni internet, sigurnost mreže i prenos podataka u njoj, korisnici mogu iskusiti na svojim naprednim pametnim uređajima, bilo da je u pitanju telefon, tablet ili laptop. Projekat renoviranja mreže počeo je 2010. godine kao jedna od najvećih kapitalnih investicija Telenora od dolaska u Srbiju. Sa ciljem da se korisnicima omogući najkvalitetnija i najbolja usluga, kontinuirano se ulaže u unapređenje infrastrukture mreže.

 

Pametna mreža trenutno pokriva više od 80 odsto stanovništa, a pokrivenost je moguće u svakom trenutku proveriti na zvaničnoj stranici Telenora OVDE

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X