Nova bazna stanica Telenora pokrila Bučje

25 0

telenorBOR, (IST Media) Kompanija Telenor pustila je u rad novu baznu stanicu u Boru. Izgradnja ove bazne stanice doprineće boljoj pokrivenosti teritorije mrežom i poboljšanju signala u naselju Bučje. Komunikacija korisnika na ovom mestu će biti još lakša, brža i sigurnija, a cilj je i dodatno poboljšanje korisničkog iskustva.

 

Plan Telenora je da, pored investicija u mrežu od 20 miliona evra, dodatno budu postavljeni i optički kablovi u dužini od više od 800 kilometara.

 

Sve prednosti Telenor mreže, kao što je brzi mobilni internet, sigurnost mreže i prenos podataka u njoj, korisnici mogu iskusiti na svojim naprednim pametnim uređajima, bilo da je u pitanju telefon, tablet ili laptop. Projekat renoviranja mreže počeo je 2010. godine kao jedna od najvećih kapitalnih investicija Telenora od dolaska u Srbiju. Sa ciljem da se korisnicima omogući najkvalitetnija i najbolja usluga, kontinuirano se ulaže u unapređenje infrastrukture mreže.

 

Pametna mreža trenutno pokriva više od 80 odsto stanovništa, a pokrivenost je moguće u svakom trenutku proveriti na zvaničnoj stranici Telenora OVDE

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Novo radno vreme dečijeg lekara

Piše - 9. July 2015. 0
ZAJEČAR (IST Media, Snežana Stanojević) U interesu gradjana i adekvatnog pružanja medicinske pomoći koja je potrebna najmlađem stanovništvu, pedijatrijska služba…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X