Niže cene članarina u Narodnoj biblioteci Bor

1370 0

BOR (IST Media) Narodna biblioteka Bor snizila je cene članarina za svoje korisnike, zbog, kako su naveli, bolje dostupnosti svojih usluga i resursa što većem broju građana.

 

Novim cenovnikom godišnja članarina za odrase iznosi 400 dinara, a za decu 300 dinara. Polugodišnja članarina za sve uzraste je 200 dinara, dok za dnevnu morate izdvojiti 100 dinara.

 

Borska biblioteka nudi i mogućnost porodične članarine, gde po ceni od 600 dinara svi članovi uže porodice mogu biti korisnici Biblioteke. Dvojna članarina, za korišćenje fondova u gradu kao i u seoskom ogranku, i za decu i za odrasle iznosi 300 dinara.

 

Studenti uz kopiju važećeg indeksa platiće za godišnju članarinu 300 dinara, a moguće je i kolektivno učlanjenje po kome se grupa od najmanje 10 osoba, odraslih ili dece, može učlaniti po pojedinačnoj ceni od 250 dinara.

 

U besplatne kategorije korisnika spadaju: sva deca do polaska u drugi razred osnovne škole, nezaposleni sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje, dobrovoljni davaoci krvi (tj. oni koji su dali krv u tekućoj i prethodnoj godini), donori organa, trudnice i porodilje, učesnici manifestacuje Zlatna svadba, štićenici kluba „Mozaik“ kao i saradnici Narodne biblioteke Bor.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X