Niže cene članarina u Narodnoj biblioteci Bor

179 0

BOR (IST Media) Narodna biblioteka Bor snizila je cene članarina za svoje korisnike, zbog, kako su naveli, bolje dostupnosti svojih usluga i resursa što većem broju građana.

 

Novim cenovnikom godišnja članarina za odrase iznosi 400 dinara, a za decu 300 dinara. Polugodišnja članarina za sve uzraste je 200 dinara, dok za dnevnu morate izdvojiti 100 dinara.

 

Borska biblioteka nudi i mogućnost porodične članarine, gde po ceni od 600 dinara svi članovi uže porodice mogu biti korisnici Biblioteke. Dvojna članarina, za korišćenje fondova u gradu kao i u seoskom ogranku, i za decu i za odrasle iznosi 300 dinara.

 

Studenti uz kopiju važećeg indeksa platiće za godišnju članarinu 300 dinara, a moguće je i kolektivno učlanjenje po kome se grupa od najmanje 10 osoba, odraslih ili dece, može učlaniti po pojedinačnoj ceni od 250 dinara.

 

U besplatne kategorije korisnika spadaju: sva deca do polaska u drugi razred osnovne škole, nezaposleni sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje, dobrovoljni davaoci krvi (tj. oni koji su dali krv u tekućoj i prethodnoj godini), donori organa, trudnice i porodilje, učesnici manifestacuje Zlatna svadba, štićenici kluba „Mozaik“ kao i saradnici Narodne biblioteke Bor.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Nišville

Slične vesti

Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

X