Kultura

NIKOLA ĐURIČKO u Boru u stand up komediji

BOR, (IST Media) Ustanova ,,Centar za kulturu opštine Bor“ 25.  aprila u 20 sati organizuje u bioskopu “Zvezda” Stand up show “Sve što ste hteli da znate o Džoniju, a niste smeli nikad da ga pitate”

Cena ulaznice je 300 dinara.

Iako je, po sopstvenom priznanju, to sebi obećao za 40. rođendan, Đuričko sa zakašnjenjem od tri godine ispunjava rođendansku želju i publici daje priliku da o njemu sazna što do sada nije znala.

Publika će imati priliku da sazna zašto je nosio helanke, kako je izgubio 40 klinaca, a kako je dobio dva nagradna izlaska u grad u vojsci, za koliko je prodavao putovanja na Havaje i čuti mnoštvo drugih anegdota iz života popularnog glumca.

Đuričko je u karijeri ostvario veliki broj zapaženih uloga na filmu, pozorištu i TV-u, a ovo je njegov prvi stend-ap komad.

Informacije na telefon 030/458- 546 od 8 do 14 sati, 064/861-97-48
Prodaja ulaznica svakog radnog dana od 8 do 14 sati u Centru za kulturu.

Nema rezervacija karata.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Za seoske KUD-ove kineska kompanija donirala 1,1 milion dinara. Zamenik gradonačelnika za svako selo najavio dodatnih 300.000

Ist Media

Veče kineske muzike u hotelu “Jezero”. Dong Đinming virtuoz na erhu zasvirao Tamo daleko

Ist Media

“Gorki smeh” nikad slađi – sa književne večeri satiričnih kratkih formi

Miloš Marković

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X