Ničić: URS i dalje postoji, moguća promena imena

817 0
Boško Ničić (foto: Šumadija press)
Boško Ničić (foto: Šumadija press)

Član Predsedništva Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Boško Ničić izjavio je danas da URS nastavlja da funkcioniše kao stranka, ali da postoji mogućnost spajanja sa drugim strankama i promena imena stranke.

 

“Da li ćemo se i dalje zvati Ujedninjeni regioni Srbije, ne naravno, trudićemo se da ulazimo u pregovore sa drugim političkim opcijama, da budemo fleksibilni i u tom smislu moguć je i drugi naziv”, kazao je Ničić u izjavi dostavljenoj medijima.

 

Prema njegovim rečima, samo promena imena, bez priključivanja drugih stranaka URS-u, ili spajanja URS-a dugima, ne bi značila ništa, i bila bi samo politička obmana.

 

“Svima ćemo, kao inicijatori, ponuditi da razgovaramo, posebno političkim partijama koje nisu prošle cenzus, ali i svima ostalima, čak možda i nekima koji se tek pojavljuju na političkoj sceni, da stvorimo jednu veliku političku organizaciju”, istakao je Ničić.

 

Ničić je kazao da će se u naredenih nedelju dana održati sednica Predsedništva URS-a, gde će se odlučiti o daljim koracima stranke.

 

URS na prevremenim parlamentarim izborima, održanim 16. marta, nije prošao cenzus, a nakon toga predsednik stranke Mlađan Dinkić je podneo ostavku.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X