Tema danaНекатегоризовано

Ničić: URS i dalje postoji, moguća promena imena

Boško Ničić (foto: Šumadija press)
Boško Ničić (foto: Šumadija press)

Član Predsedništva Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Boško Ničić izjavio je danas da URS nastavlja da funkcioniše kao stranka, ali da postoji mogućnost spajanja sa drugim strankama i promena imena stranke.

 

“Da li ćemo se i dalje zvati Ujedninjeni regioni Srbije, ne naravno, trudićemo se da ulazimo u pregovore sa drugim političkim opcijama, da budemo fleksibilni i u tom smislu moguć je i drugi naziv”, kazao je Ničić u izjavi dostavljenoj medijima.

 

Prema njegovim rečima, samo promena imena, bez priključivanja drugih stranaka URS-u, ili spajanja URS-a dugima, ne bi značila ništa, i bila bi samo politička obmana.

 

“Svima ćemo, kao inicijatori, ponuditi da razgovaramo, posebno političkim partijama koje nisu prošle cenzus, ali i svima ostalima, čak možda i nekima koji se tek pojavljuju na političkoj sceni, da stvorimo jednu veliku političku organizaciju”, istakao je Ničić.

 

Ničić je kazao da će se u naredenih nedelju dana održati sednica Predsedništva URS-a, gde će se odlučiti o daljim koracima stranke.

 

URS na prevremenim parlamentarim izborima, održanim 16. marta, nije prošao cenzus, a nakon toga predsednik stranke Mlađan Dinkić je podneo ostavku.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

SSP: Vlast urušava borsko zdravstvo upućujući radnike javnog sektora na sistematske preglede u privatne domove zdravlja

Ist Media

GAnalytics

Ist Media

The Way To Search For Hard anodized cookware Brides On the internet and Get Great Asian Wife

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X