Nely iz Beča darivala talentovane borske sportiste

303 0

BOR, (IST Media) Vlasnica kompanije „Nely“ iz Beča, Nely Janošević, poklonila je juče Omladinskom fudbalskom klubu Bor i Plivačkom klubu sportsku opremu, ali i najavila još darova talentovanim borskim mališanama koji nemaju odgovarajuće uslove za trening.

 

 

Fudbaleri Omladinskog fudbalskog kluba Bor dobili su komplet sportskih dresova i lopte, a u borski plivački klub stigle su naočare, kapice i majice. Milica Marković (11), koja je u poslednje dve godine osvojila 69 medalja na plivačkim takmičenjima, dobila je i sportsku torbu, trenerke i patike. Nely ističe da će u narednom periodu pomoći ovoj mladoj Boranki da nesporan talenat pretoči u vrhunske rezultate.

 

 

„Zasenila me je svojom upornošću. Pred njom je blistava sportska karijera i pomoći ću joj da svoje želje ostvari jer to zaslužuje. Do sada je moja kompanija u više navrata pomagala domove za nezbrinutu decu u Beču, a ovo je prva ali ne i poslednja donacija u Srbiji”, obećala je Nely Janošević.

 

A otkud u Boru?

 

„Zahvaljujući Javorki Jordanović koja u Beču vodi brigu o mojoj deci, posetila sam Bor i videla puno talentovane dece koja nemaju sjajne uslove za rad. Mališani su naša budućnost, i svi moramo pokušati da im u skladu sa svojim mogućnostima na bilo koji način pomognemo“, objasnila je naša sagovornica.

 

 

OFK Bor

Ona je najavila i prijateljski meč mladih borskih fudbalera sa ekipom Rapida u Beču.

 

Najuspešnije malde sportiste iz Bora očekuje uskoro i odlazak u inostranstvo i boravak u sportskim kampovima gde će imati prilike da rade i treniraju sa najvećim stručnjacima, rekla je vlasnica kompanije „Nely“, koja se u Austriji bavi kupovinom nekretnina, njihovim uređenjem i prodajom

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X