UncategorizedНекатегоризовано

Nely iz Beča darivala talentovane borske sportiste

BOR, (IST Media) Vlasnica kompanije „Nely“ iz Beča, Nely Janošević, poklonila je juče Omladinskom fudbalskom klubu Bor i Plivačkom klubu sportsku opremu, ali i najavila još darova talentovanim borskim mališanama koji nemaju odgovarajuće uslove za trening.

 

 

Fudbaleri Omladinskog fudbalskog kluba Bor dobili su komplet sportskih dresova i lopte, a u borski plivački klub stigle su naočare, kapice i majice. Milica Marković (11), koja je u poslednje dve godine osvojila 69 medalja na plivačkim takmičenjima, dobila je i sportsku torbu, trenerke i patike. Nely ističe da će u narednom periodu pomoći ovoj mladoj Boranki da nesporan talenat pretoči u vrhunske rezultate.

 

 

„Zasenila me je svojom upornošću. Pred njom je blistava sportska karijera i pomoći ću joj da svoje želje ostvari jer to zaslužuje. Do sada je moja kompanija u više navrata pomagala domove za nezbrinutu decu u Beču, a ovo je prva ali ne i poslednja donacija u Srbiji”, obećala je Nely Janošević.

 

A otkud u Boru?

 

„Zahvaljujući Javorki Jordanović koja u Beču vodi brigu o mojoj deci, posetila sam Bor i videla puno talentovane dece koja nemaju sjajne uslove za rad. Mališani su naša budućnost, i svi moramo pokušati da im u skladu sa svojim mogućnostima na bilo koji način pomognemo“, objasnila je naša sagovornica.

 

 

OFK Bor

Ona je najavila i prijateljski meč mladih borskih fudbalera sa ekipom Rapida u Beču.

 

Najuspešnije malde sportiste iz Bora očekuje uskoro i odlazak u inostranstvo i boravak u sportskim kampovima gde će imati prilike da rade i treniraju sa najvećim stručnjacima, rekla je vlasnica kompanije „Nely“, koja se u Austriji bavi kupovinom nekretnina, njihovim uređenjem i prodajom

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

SSP: Vlast urušava borsko zdravstvo upućujući radnike javnog sektora na sistematske preglede u privatne domove zdravlja

Ist Media

The Way To Search For Hard anodized cookware Brides On the internet and Get Great Asian Wife

Ist Media

The Last Word Information To Vietnamese Wedding brides

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X