Ne propustite MODNU REVIJU kreatorke SUZANE PERIĆ u hotelu Jezero

2426 0
Posle veoma uspešne prethodne godine, kreatorka Suzana Perić ovu godinu započinje na najbolji mogući način velikom revijom “Most Wanted” , u nedelju, 15. aprila  u 18h u prelepom ambijentu hotela „Jezero“ na Borskom jezeru.

Specijalna gosća na reviji Suzane Perić u Boru biće Jelena Rozga, a očekujemo i mnoge goste iz kulturnog i javnog života.

Suzana Perić će u hotelu „Jezero“ prikazati novu kolekciju za proleće/leto „Most Wanted“, koju čine modeli koji mladu urbanu ženu podržavaju u njenoj potrebi za izražavanjem slobode i nezavisnosti.

Ona je uvek svoja i jedinstvena, uvek zna šta hoće i može, spremna za nastupajuće leto, bilo da ga provodi na vrelom asfaltu ili na nekoj egzotičnoj mondenskoj destinaciji. Modeli su izrađeni od prirodnih materijala, kao što su pamuk i svila, inspirisani 80-tim godinama prošlog veka sa daškom boemskog stila.

U kolekciji će moći da se vide elegantno ukrojena odela i haljine, naglašeni naramenicama i istaknutim strukom, svečane haljine izrađene od ekskluzivne svile sa unikatnim printom, ali i lepršave pamučne haljine, kao i suknje i bluze zanimljivih dezena.

Kao i sve dosadašnje kolekcije Suzane Perić, i kolekcija „Most Wanted“ slavi ženstvenost kroz krojeve i materijale koji laskaju ženskoj figuri, a tu su i metalni detalji koji ističu i podržavaju hrabrost žene. Prezentacija Suzanine kolekcije biće praćena umetničko-plesnim performansom plesača Instituta za umetničku igru.

Suzana Perić poznata je širom regiona, deo adresara modnih dizajnera i modnih sajtova  širom sveta. Pripala joj je čast i zadovoljstvo da učestvuje na Fashion Week-u u Berlinu, malteškom Fashion Weeku i predstavi svoje kolekcije.

Samim pojavljivanjem u velikim modnim centrima Suzana biva još zapaženija od strane publike, medija, poznatih ličnosti, čime intenzivira svoju moć, uticaj i prisutvo na modnoj sceni. Svaka njena revija se sa nestrpljenjem očekuje, jer uvek nudi nešto novo kroz prepoznatljivu konstrukciju koja naglašava i ističe ženstvenost u najfinijem smislu te reči.

Prevoz iz Bora i povratak su organizovani a cena (uz neograničenu hranu i piće) iznosi 2700RSD, VIP mesto 3300 RSD. 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

There are 1 comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

X