Naslovne strane štampe za 27. jun 2017.

421 0

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od utorka, 27. juna, najviše pišu o formiranju nove Vlade Srbije i o budućim ministarskim rešenjima.

 

ALO – “Skot pobesneo – ne dajte vojsku Vulinu”, o tome da se ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Kajl Skot “buni jer će Aleksandar Vulin postatati novi ministar odbrane”. “Biće mi čast da vodim ministarstvo rada”, dosadašnji ministar odbrane Zoran Djordjević kaže za Alo.

 

BLIC – U tekstu “Kabinet Ane Brnabić – novi ministri”, o promenama u Vladi Srbije. U tekstu “Mafijaška likvidacija u centru Niša”, o dvostrukom ubistvu u centru Niša.

 

VEČERNJE NOVOSTI – U tekstu “Rusija iz Beograda prodaje avione”, o saznanjima da će Rusija u Srbiji otvoriti ekonomsku zonu. U tekstu “Amerika pritiska Vučića: Vulin ne sme na čelo odbrane”, o saznanjima tog lista da se Vašington umešao u sklapanje mozaika nove izvršne vlasti.

 

DANAS – U tekstu pod naslovom “Tužilaštvo čeka dve nedelje na dopunske odgovore MUP-a” list piše da je nepoznato kada će biti okončana istraga o napadima na novinare tokom mitinga SNS 31. maja. “Akademija za ministre do kraja godine” o najavama mandatarke Ane Brnabić.
KURIR – “Srbija postala zemlja kriminala”, list piše kako se za “godinu dana u Srbiji desilo više od deset nerešeni ubistava”. “Vučić lažima hoće da uništi Kurir”, o tome kako je taj list zbog kritike vlasti “preko noći postao milionski dužnik”.

 

POLITIKA – U tekstu “U Vinči ni dima ni vatre” o problemima na najvećoj deponiji na Balkanu. “Nova vlada do petka”, o formiranju kabineta mandatarke Ane Brnabić.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X