DruštvoНекатегоризовано

Naloženo REM-u da dostavi informacije o ponašanju emitera u predizbornoj kampanji

sabicPoverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti doneo je rešenje kojim se nalaže Regulatornom telu za elektronske medije (REM) da Nezavisnom udruženju novinara Srbije (NUNS) dostavi Izveštaj o nadzoru nad radom emitera tokom predizborne i izborne kampanje za parlamentarne izbore održane ove godine.

 

Odlučujući po žalbi NUNS-a , Poverenik nalaže REM-u da bez odlaganja, a najkasnije u roku od tri dana obavesti NUNS da li poseduje Izveštaj o nadzoru nad radom emitera tokom predizborne i izborne kampanje za parlamentarne izbore i da, ukoliko ga poseduje, kopiju pomenutog Izveštaja dostavi NUNS-u.

 

Poverenik je utvrdio da REM nije postupio po zahtevu NUNS-a od dana 29.08.2016. godine, a što je bio dužan da učini bez odlaganja i najkasnije u roku od 15 dana.

 

Sekretarijat NUNS-a

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Gradsko veće u Boru predložilo kadrovske promene u Sportskom centru i Vodovodu

Ist Media

Članovi Senata Univerziteta u Beogradu u poseti Srbija Ziđin Koper

Ist Media

Povratak Živorada Žike Petrovića – novi direktor JKP Vodovod u Boru – Sindikat upozorava: Zaposleni rade u nehumanim uslovima

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X