Kultura

Nakon šest meseci – PONOVO RADI BIOSKOP

bor bioskop zvezda21

BOR, (IST Media) – Bioskopskim projekcijama filmova “Superjunak Samsam”, “Mulan” i “Pinokio”, od sutra, 22. septembra, bioskop “Zvezda”, nakon šest meseci pauze zbog epidemiološke situacije, otvara vrata ljubiteljima filmova.

U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba, broj slobodnih mesta u bioskopu ,,Zvezda” redukovan je na 170 mesta po projekciji. Novi plan sedenja omogućava da posetioci održavaju distancu od 1,5 metar. Svi posetioci su dužni da nose zaštitne maske i drže propisanu distancu za vreme boravka u bioskopu. Obavezno je merenje temperature svim posetiocima, dezinfekcija ruku i prolazak kroz dezo-barijeru na ulasku u bioskop.

Cena ulaznice iznosi 250 dinara, a svakog utorka, osim 22. septembra, organizuje se “filmski dan” i cena ulaznice biće i do 20% niža za projekcije filmova.

Podržavajući jedinstvenu misao, da nam je socijalizacija danas potrebnija više nego ikad, publika će konačno filmove moći da gleda iz bioskopske fotelje i na velikom platnu, poštujući sve mere bezbednosti – uz propisanu distancu među sedištima i održavanjem maksmalnih higijenskih uslova, navodi se u saopštenju borskog Centra za kulturu.

Na repertoaru bioskopa ,,Zvezda“ su filmovi u sledećim terminima:

22. i 23. septembra – animirani film ,,Superjunak Samsam“ u 18 sati,
od 22. do 30 . septembra – film ,,Mulan″ u 20 sati,
od 24. do 30 . septembra – film ,,Pinokio″ u 18 sati.
27. i 28. septembra (nedelja i ponedeljak) nema projekcije filmova.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

On je legenda. Došao na Borsko jezero da slika a mašta o skulpturi

Ist Media

Od četvrtka 18. jula počinje prodaja ulaznica za 30. Nišville festival

Ist Media

Za seoske KUD-ove kineska kompanija donirala 1,1 milion dinara. Zamenik gradonačelnika za svako selo najavio dodatnih 300.000

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X