Nakon šest meseci – PONOVO RADI BIOSKOP

260 0
bor bioskop zvezda21

BOR, (IST Media) – Bioskopskim projekcijama filmova „Superjunak Samsam“, „Mulan“ i „Pinokio“, od sutra, 22. septembra, bioskop „Zvezda“, nakon šest meseci pauze zbog epidemiološke situacije, otvara vrata ljubiteljima filmova.

U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba, broj slobodnih mesta u bioskopu ,,Zvezda“ redukovan je na 170 mesta po projekciji. Novi plan sedenja omogućava da posetioci održavaju distancu od 1,5 metar. Svi posetioci su dužni da nose zaštitne maske i drže propisanu distancu za vreme boravka u bioskopu. Obavezno je merenje temperature svim posetiocima, dezinfekcija ruku i prolazak kroz dezo-barijeru na ulasku u bioskop.

Cena ulaznice iznosi 250 dinara, a svakog utorka, osim 22. septembra, organizuje se „filmski dan“ i cena ulaznice biće i do 20% niža za projekcije filmova.

Podržavajući jedinstvenu misao, da nam je socijalizacija danas potrebnija više nego ikad, publika će konačno filmove moći da gleda iz bioskopske fotelje i na velikom platnu, poštujući sve mere bezbednosti – uz propisanu distancu među sedištima i održavanjem maksmalnih higijenskih uslova, navodi se u saopštenju borskog Centra za kulturu.

Na repertoaru bioskopa ,,Zvezda“ su filmovi u sledećim terminima:

22. i 23. septembra – animirani film ,,Superjunak Samsam“ u 18 sati,
od 22. do 30 . septembra – film ,,Mulan″ u 20 sati,
od 24. do 30 . septembra – film ,,Pinokio″ u 18 sati.
27. i 28. septembra (nedelja i ponedeljak) nema projekcije filmova.

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X