Nakon dramatične potere, uhapšena tročlana kriminalna grupa

315 0

hapssenje policija sup featuredZAJEČAR, (IST Media) Zaječarska policija uspela je, nakon noćašnje dramatične potere, da u ataru sela Veliki Izvor uhapsi D.M. (30) i D.V (29) iz Leskovca i M.G.(28) iz Zaječara.

 

„Zaječarska policija dobila je od kolega iz Leskovca dojavu da se na teritoriji Zaječara nalazi naoružana kriminalna grupa sklona pružanju otpora, a za koju se sumnja da je izvršila više imovinskih krivičnih dela na teritoriji jugoistočne Srbije“, rekli su danas novinarima u policiji.

 

Kako je navela policija, sinoć je organizovana blokada puta kod sela Grljan, ali je prilikom pokušaja da zaustave sumnjivo vozilo marke „bmv“ leskovačkih registarskih tablica, vozač kolima krenuo ka policajcu.

 

„Policajac se bacio u stranu i tom prilikom pucao u vazduh ne bi li odbio napad i upozorio vozača da stane. S obzirom da se vozilo udaljilo u pravcu sela Prlita ka Bugarskoj granici, organizovana je potera i pretaraga terena na tom području, gde je pronađen „bmw“.

 

Po nalogu Osnovnog javnog tužioca Policisjki službenici PU u Zaječaru su odredili meru zadržavanja do 48 sati svoj trojici iz ove grupe.

 

Pripadnici kriminalističke policije Zaječar zajedno sa kolegama iz Jagodine, Sokobanje, Kladova i Leskovca rade na rasvetljavanju ovih krivičnih dela izvršenih na teritorijama ovih policijskih uprava.

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X