DruštvoPR text

Najuspešniji radnici kompanije Srbija Ziđin Majning nagrađeni putovanjem u Kinu sa svojim porodicama

01 Zijinsan

 

Deset najuspešnijih radnika u kompaniji Srbija Ziđin Majning za 2023. godinu, nagrađeni su da sa porodicama o trošku kompanije posete Kinu.

Ovo desetodnevno putovanje bilo je izuzetna prilika da se najuspešniji u kompaniji upoznaju sa radom najstarijeg Ziđinovog rudnika – Ziđinšana, topionice Ziđin Koper u Šanghangu, tehnologijom i principima zelenog rudarstva, ali i da steknu nova saznanja o istoriji i kulturi Ziđin Majning korporacije.

Poseta je omogućila kolegama da steknu širi uvid u poslovanje Ziđina kao globalne korporacije, kao i njen veliki značaj, rasprostranjenost i uticaj u Kini i svetu. Izuzetna gostoprimljivost kineskih prijatelja i kolega iz u Šanghangu i Sjamenu oduševila je sve zaposlene i njihove članove porodica, tako da je ovo putovanje omogućilo lepo druženje i razmenu iskustava, a sjajna organizacija doprinela je tome da odlazak u Kinu bude nezaboravno iskustvo, kažu iz kompanije Srbija Ziđin Majning.

Zijin rudnik

Obilazak najistaknutijih kulturnih i istorijskih znamenitosti Kine upotpunilo je doživljaj ovog značajnog putovanja. Šangaj – grad sa bogtom istorijom, modernom arhitekturom i živopisnom kulturom, ostavio je sve bez daha. Spektakularni pogled na futurističke nebodere i penjanje na najvišu zgradu u Kini i treću najvišu u svetu, kao i krstarenje rekom Huangpu sa pogledom na svetlosne efekte sa visokih zgrada, kod gotovo svih zaposlenih probudilo je želju da se ponovo vrate u ovaj grad svetlosti, najveći saobraćajni, trgovinski i industrijski centar Kine.

U Šangaju

Širi uvid u bogatu istoriju i kulturu ove drevne azijske zemlje, zaposleni i članovi njihovih porodica stekli su i obilaskom Pekinga, Tjenanmen trga, Zabranjenog grada, Nebeskog hrama, Letnje palate, a vrhunac ovog nezaboravnog putovanja bilo je penjanje na Kineski zid, najveću građevinu na svetu i jedan od najvećih simbola kineske kulture i snage.

Na Kineskom zidu

Prepuni utisaka sa ovog spektakularnog putovanja, svi su se iz Kine vratili sa uspomenama za ceo život koje su dodatno upotpunjene sjajnim druženjem, bližim upoznavanjem sa kolegama i njihovim porodicama i stvaranjem novih prijateljstava i zajedničkih uspomena.

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Svečanom akademijom obeleženo 63 godine Tehničkog fakulteta u Boru

Miloš Marković

Iz budžeta grada za Hitnu pomoć oprema vredna 40 miliona dinara

Miloš Marković

Javni uvid u nacrt plana za preseljenje domaćinstava ugroženih rudarskim aktivnostima od 4. juna do 3. jula.

Miloš Marković

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X