Najmlađi borski gimnastičari prvi na međuokružnom takmičenju

233 0

BOR, (IST Media) Najmlađi pioniri osnovne škole “Dušan Radović” iz Bora, osvojili su ekipno prvo mesto na međuokružnom takmičenju u gimnastici, koje je u nedelju održano u Kostolcu.

 

Na najvišem postolju: Popov, Dinić, Trifunović
Na najvišem postolju: Popov, Dinić, Trifunović

 

Od šest gimnastičarskih disiplina, karike, konj sa hvataljkama, preskok, parter, vratilo i razboj, najmlađi borski gimnastičari izabrali su četiri, u kojima su briljirali.

 

Ovom pobedom, tročlani tim Bora, koga čine Jovan Dinić, Predrag Trifunović i Arsenije Popov, izborili su plasman na predstojećem republičkom takmičenju.

 

Najmlađe pionirke iz iste škole zauzele su četvrto mesto, a ista pozicija pripala je i starijim pionirkama OŠ “Branko Radičević”.

 

Najmlađe pionirke OŠ Dušan Radović
Najmlađe pionirke OŠ “Dušan Radović”

 

Starije pionirke OŠ Branko Radičević
Starije pionirke OŠ “Branko Radičević”

 

Malina Stanojković iz OŠ “Branko Radičević” i Jovan Dinić iz OŠ “Dušan Radović”, osvojili su drugo mesto u pojedinačnoj konkurenciji, dok je učenici Gimnazije Mariji Pavlov pripalo šesto mesto. Malina Stanojković će imati prilike i da ovaj rezultat popravi na republičkom takmičenju.

 

Malina Stanojković
Malina Stanojković

 

Borski sampioni sa trenerima
Borski šampioni sa trenerima

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

BOR PRE 40 GODINA, 25. April 1973.

Piše - 13. October 2013. 0
Zahvaljujući digitalizaciji lista “Borske novosti”, koju je sprovelo Zavičajno odeljenje Narodne biblioteke u Boru, u narednom periodu ćemo iz pomenutog glasila…

There are 1 comments

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X