Najbolji svetski vaterpolo juniori na turniru u Boru!

564 0

BOR (IST Media, Aleksander Ilić) Juniorske vaterpolo reprezentacije Srbije, Hrvatske, Crne Gore, SAD, Australije, Italije i Irana, učestvovaće na turniru koji će se u Boru održati od 27. do 30. jula.

 

Tim povodom, Bor su posetili članovi delegacije Vaterpolo saveza Srbije Darko Udovičić i Dijana Bošnjak i u razgovoru sa predsednikom opštine Aleksandrom Milikićem istakli detalje turnira.

 

“Ono što krasi Bor i Vaterpolo savez Srbije je dobra prošlogodišnja organizacija turnira pred sam odlazak na Olimpijske igre. Praktično znamo da su naši zlatni vaterpolisti krenuli iz Bora i Vaterpolo savez, stručni štab i navijači to nikada neće zaboraviti”, rekao je Udovičić.

 

On se zahvalio svima koji su prošle godine učestvovali u  organizaciji predolimpisjkog turnira, a to su RTB Bor, hotel “Jezero”, borska javna preduzeća, opština Bor i svi koji su učinili da događaj prošle godine bude jedan od najprestižnijih turnira.

 

Udovičić je podsetio da, osim ovog turnira, predstoji i Svetsko juniorsko vaterpolo prvenstvo od 5. do 13. jula u Beogradu, gde će se takmičiti 20 timova. Od 20. do 27. avgusta održaće se i Evropsko prvenstvo za devojke uzrasta do 17 godina”, naglasio je Darko Udovičić,  direktor Organizacionog odbora oba šampionata.

 

Predsednik opštine Bor Aleksandar Milikić, naglasio je da se vaterpolisti mogu osećati kao domaćini u ovom gradu i da ovakvi susreti više nisu samo slučajnost već da prelaze u tradiciju.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X