Kultura

Najava: Trag u vremenu u Muzeju – Retrospektiva rada u poslednjoj deceniji

BOR, (IST Media) – U Muzeju rudarstva i metalurgije Bor, u četvrtak, 27. juna u 19 sati biće otvorena izložba Trag u vremenu: decenija izložbene i izdavačke delatnosti Muzeja rudarstva i metalurgije 2009 – 2019., autora Dragane Ignjatović višeg kustosa, dokumentariste.

Izložba Trag u vremenu predstavlja prezentaciju dokumenatarne građe izložbene i izdavačke delatnosti u drugoj deceniji 21. veka.

Na izložbi će biti prikazan promotivni materijal, plakati, pozivnice, fotografije sa izložbi kao i muzejska izdanja, knjige i katalozi. Od 2009. godine, na promotivnom vizuelnom identitetu Muzeja rudarstva i metalurgije, radi Novica Stanković, grafički dizajner.

U protekloj deceniji Muzej je organizovao 142 povremene izložbe raznovrsnog tipa, najčešće likovne i kulturološko – dokumetarne, i 7 gostujućih koje su priređivane u različitim ustanovama kulture širom zemlje.

Izložba će trajati do petka 30. avgusta.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

NAJAVA: Strip-stvaralaštvo Jelene Đorđević u Narodnoj biblioteci

Ist Media

Predstava Klaustrofobična komedija 9. decembra u Boru

Ist Media

Večeras u Narodnoj biblioteci veče satire

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X