Najava: Povodom DEČJE NEDELJE u Boru 10. oktobra predstava SBB Fondacije

13 0
ko to tamo prlja

BOR, (IST Media) U čitavoj Srbiji „Dečja nedelja“ biće obeležena pod sloganom „Podeljena sreća dva puta je veća“ a „Centar za kulturu grada Bora“ odlučio je da obraduje svoje mališane sa tri pozorišne predstave pod nazivom „Ko to tamo prlja“ – Una Saga Serbica.

Predstava je namenjena deci predškolskog i mlađeg školskog uzrasta i održaće se u subotu 10. oktobra u sali bioskopa “Zvezda” u tri termina: 10, 11 i 12 sati.

Reč je o interaktivnoj muzičkoj predstavi sa elementima plesnih sekvenci, koja ima za cilj da se koreorepeticijama podvuku sugerisane ideje. Predstava kroz igru suptilno treba da podvuče ideju odgovornosti prema zajedničkom (gradu, mestu življenja) i neophodnost urednosti i higijene. Predstava koristi publiku (decu) kao saučesnika u igri i metodama teatra forum navodi na izvođenje zaključka, koji se potom igra dramski.

Kompozitor predstave je Vojin Ristivojević iz benda Zemlja gruva, a reditelj Boško Đorđević.

“Ko to tamo prlja” je pod pokroviteljstvom Total TV-a, SBB-a i SBB Fondacije, osnivača kampanje „Ne prljaj. Nemaš izgovor!“, čija je predstava nezaobilazni deo.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X