Najava: LANE GUTOVIĆ I MINA LAZAREVIĆ u Boru – predstava DOGODINE KAO I UVEK

707 0

BOR, (IST Media) Predstava ,,Dogodine, kao i uvek“, po motivima Bernarda Slejda i Artura Šniclera, biće izvedena u Muzičkoj školi u Boru 25. februara u 20 sati u organizaciji Ustanove ,,Centar za kulturu grada Bora“.

Reditelj predstave je Dejan Janković, a u njoj glume Milan Lane Gutović i Mina Lazarević.

Cena ulaznice je 500,00 dinara.

Informacije na telefon: 030/424-546; 030/458-546; 064/861-97-48. Prodaja ulaznica od 18. febrauara na blagajni Centra za kulturu Bor svakog radnog dana od 08 do 14 sati. Za sve programe rezervacije važe dva dana pred program. Rezervacije za ovu predstavu važe do 23. februara.

 

O predstavi:

Čovek i žena su dve polovine jednog celog bića. Ova priča je pesma u prozi o ostvarenom večitom snu žene i čoveka da budu zajedno makar i na jedan dan u nizu dana koji se zove život.
Ovaj jedan dan susreta u godini se čini suviše mali zalogaj za veliku glad koju svi mi imamo kada govorimo o ljubavi, ali mi koji smo voleli, znamo da je jedan, makar i trenutak, vredan godine života, jer naša duša ne meri vreme i dane po kalendaru i časovniku, već po trenutcima susreta.
Predstava sija srećom i tamni tugom iz susreta u suret ali slavi ono što se desi samo blagoslovenima ljubavlju. A mi kojima godine prolaze bez ljubavi, očekujemo žudno da se dogodine tako nešto desi i nama.

Predstava ,,Dogodine, kao i uvek”, po motivima Bernarda Slejda i Artura Šniclera, biće izvedena u Muzičkoj školi u Boru 25. februara 2019. godine sa početkom u 20 sati u organizaciji Ustanove ,,Centar za kulturu grada Bora“. Reditelj predstave je Dejan Janković, a u njoj glume Milan Lane Gutović i Mina Lazarević.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X