Zabava

Najava: Koncert Vladana Vučkovića Paje i Spiritus movens banda

Koncert Vladana Vučkovića Paje i Spiritus movens banda

 

Ustanova “Centar za kulturu grada Bora” 26. oktobra organizuje celovečernji koncert Vladana Vučkovića Paje i Spiritus movens banda.

Koncert cenjenog srpskog gitariste, kompozitora, aranžera i multiinstrumentaliste zakazan je za 20 časova u sali Muzičke škole u Boru.

Na koncertu u Boru, gitarista i kompozitor, Vladan Vučković Paja predstaviće svoj instrumentalni program u pratnji tročlanog Spiritus Movens banda-a u sastavu: Perica Kaluđerović – klavijature , Vladislav Filipović – bas i Darko Urošević – bubanj.

Program obuhvata izvođenje fusion-jazz autorskih kompozicija i obrada sa brojnih autorskih albuma koje je Vladan Vučković Paja objavio tokom svoje muzičke karijere. U završnom delu programa čućemo i obrade tradicionalnih kompozicija iz Istočne Srbije u etno-fusion maniru.

Cena ulaznice je 300 dinara. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Ustanove “Centar za kulturu grada Bora” radnim danima od 8 do 14 sati i na dan koncerta, 26. oktobra od 19 sati.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Repertoar bioskopa “Zvezda” od 22. februara do 5. marta

Ist Media

BORANKA Teya Dora sa pesmom RAMONDA krči put do pesme Evrovizije

Saša Trifunović

Repertoar bioskopa “Zvezda” od 22. do 27. februara

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X