Najava – DAN BIODIVERZITETA I PARKOVA biće obeležen u četvrtak u Brestovcu

190 0

BOR, (IST Media, foto: pixabay) – Povodom Svetskog dana biodiverziteta i Evropskog dana parkova, u četvrtak 23. maja, u osnovnoj školi “Stanoje Miljković” u Brestovcu u 13 sati biće organizovani brojni programi, među kojima je i radionica o zaštiti biodiverziteta u okviru koje će se održati i kviz znanja.

Biće održano i predavanje “Ugrožavanje i zaštita biodiverziteta”, ekološka predstava “Đubrići”, koju će izvesti učenici osnovne škole “Dušan Radović” iz Bora, a autorima najboljih likovnih i literarnih radovia kao i postera na temu zaštite životne sredine, kompanija Rakita će dodeliti nagrade.

Obeležavanje ovih značajnih datuma održava se u okviru “Ekoloških dani Bora 2019” i akcije “Čistije reke – zdravija sela” koju organizuje kompanija Rakita uz podršku grada Bora, mesnih zajednica Brestovac i Metovnica i ekološke organizacije Društvo mladih istraživača Bor.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Put kojim se ređe ide

Piše - 22. July 2016. 0
BOR, (IST Media, Saša Trifunović) „Đe ste nas to doveli?“, bila je prva reakcija crnogorskih vaterpolista pošto je autobus kojim…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X