Društvo

Najava – DAN BIODIVERZITETA I PARKOVA biće obeležen u četvrtak u Brestovcu

BOR, (IST Media, foto: pixabay) – Povodom Svetskog dana biodiverziteta i Evropskog dana parkova, u četvrtak 23. maja, u osnovnoj školi “Stanoje Miljković” u Brestovcu u 13 sati biće organizovani brojni programi, među kojima je i radionica o zaštiti biodiverziteta u okviru koje će se održati i kviz znanja.

Biće održano i predavanje “Ugrožavanje i zaštita biodiverziteta”, ekološka predstava “Đubrići”, koju će izvesti učenici osnovne škole “Dušan Radović” iz Bora, a autorima najboljih likovnih i literarnih radovia kao i postera na temu zaštite životne sredine, kompanija Rakita će dodeliti nagrade.

Obeležavanje ovih značajnih datuma održava se u okviru “Ekoloških dani Bora 2019” i akcije “Čistije reke – zdravija sela” koju organizuje kompanija Rakita uz podršku grada Bora, mesnih zajednica Brestovac i Metovnica i ekološke organizacije Društvo mladih istraživača Bor.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Stranke i udruženja reagovali povodom saopštenja kompanije Srbija Ziđin Koper i blokade puta u Velikom Krivelju

Ist Media

Park u Boru najavljen kao park za kućne ljubimce. Hoće li konačno vlasnici pasa koristiti kese za skupljanje izmeta?

Ist Media

RTS: U Beogradu prijavljena epidemija malih boginja

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X