Društvo

Na sajtu Ministarstva ispravljena izjava ministarke Mihajlović. Jama ipak radi

bolnicka ulica toranj

Izjava ministarke rudarstva i energetike Zorane Mihajlović, da je zbog zaštite životne sredine Ziđinu u Boru zatvoren rudnik Jama, ispravljena je tokom jučerašnjeg dana nakon reakcije Borana koji su upućeni u dešavanja u tom rudniku.

Na sajtu Ministarstva njena izjava je ispravljena, i glasi “da je inspekcija zabranila radove na više rudarskih objekata u Boru, nakon kontrolnih pregleda u kojim je proveravano da li su ispoštovani raniji nalozi inspekcije. “Prošle godine su inspektori izašli, a radovi su nastavljeni kao da inspekcija nije bila. Zato je inspekcija izašla ponovo, zabranila radove u rudniku Jama i oni neće moći da budu nastavljeni sve dok se uradi sve ono što je naloženo” navedeno je na sajtu.

Nadležni inspektori su krajem marta kontrolisali rad kompanije Ziđin Copper naložili obustavu svih aktivnosti na izgradnji tri ventilciona i servisnog okna, kao i niskopa u rudniku Jama u Boru.

Na izjavu ministarke prethodno je reagovala predsednica Gradskog odbora Stranka Slobode i pravde u Boru Irena Živković, koja je podsetila da je izgradnja ventilacionih okna završena, što je kineski investitor proslavio vatrometom.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Apoteka u Domu zdravlja izdata u zakup. Na licitaciji ponuđeno 325.000 dinara mesečno

Ist Media

Povređena dva učenika na osvetljenim pešakim prelazima kod škola!

Ist Media

Gimnazijalci prikupljaju novac za novogodišne paketiće namenjenih socijalno ugroženoj deci

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X