Na Romulijani uručene nagrade Grada Zaječara

310 0

ZAJEČAR, (IST Media) Na kasnoantičkom lokalitetu „Romulijana“, danas su, na svečanoj akademiji povodom 7. septembra Dana grada, uručene godišnje nagrade Grada Zaječara.

 

Nagrade su uručene: Nemanji Madiću, studentu Fizičkog fakulteta u Beogradu za postignute rezultate u oblasti fizike i izuzetnom uspehu na Internacionalnoj olimpijadi u Kazahstanu; Dejanu Trifunoviću nastavniku tehničkog i informatičkog obrazovanja u OŠ “Desanka Maksimović” u Zaječaru za izvanredne rezultate sa učenicima na državnom i evropskom takmičenju u oblasti saobraćaja; pivari “Heineken” Srbija za doprinos razvoju i promociji Grada Zaječara; privrednom društvu “Ogrev Stamenković” za pruženu pomoć u vidu donacija školama: Odeljenju invazivne kardiologije Zdravstvenog centra Zaječar za postignute rezultate u oblasti zdravstvene zaštite.

 

20150907_134655

dobitnici

 

Povelje Grada Zaječara za 2015. godinu dodeljene su učenicima i sportistima koji su ostvarili zapažene rezultete na takmičenjima: Predragu Milijiću, Luki Ćiriću, Anji Petković, Teodori Jovanović, Isidori Najdić, Ognjenu Badivuku, Strahinji Sokoloviću, Andreji Nižnickom, Nemanji Stanojeviću i Mariji Milenković.

 

dan grada zajecara

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X