Na Romulijani uručene nagrade Grada Zaječara

250 0

ZAJEČAR, (IST Media) Na kasnoantičkom lokalitetu “Romulijana”, danas su, na svečanoj akademiji povodom 7. septembra Dana grada, uručene godišnje nagrade Grada Zaječara.

 

Nagrade su uručene: Nemanji Madiću, studentu Fizičkog fakulteta u Beogradu za postignute rezultate u oblasti fizike i izuzetnom uspehu na Internacionalnoj olimpijadi u Kazahstanu; Dejanu Trifunoviću nastavniku tehničkog i informatičkog obrazovanja u OŠ “Desanka Maksimović” u Zaječaru za izvanredne rezultate sa učenicima na državnom i evropskom takmičenju u oblasti saobraćaja; pivari “Heineken” Srbija za doprinos razvoju i promociji Grada Zaječara; privrednom društvu “Ogrev Stamenković” za pruženu pomoć u vidu donacija školama: Odeljenju invazivne kardiologije Zdravstvenog centra Zaječar za postignute rezultate u oblasti zdravstvene zaštite.

 

20150907_134655

dobitnici

 

Povelje Grada Zaječara za 2015. godinu dodeljene su učenicima i sportistima koji su ostvarili zapažene rezultete na takmičenjima: Predragu Milijiću, Luki Ćiriću, Anji Petković, Teodori Jovanović, Isidori Najdić, Ognjenu Badivuku, Strahinji Sokoloviću, Andreji Nižnickom, Nemanji Stanojeviću i Mariji Milenković.

 

dan grada zajecara

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X