Na koncertu Amadeus benda 3.000 ljudi

532 0

MAJDANPEK (IST Media, FOTO: S. Mitrović) Spektaklu koji je sinoć priredio Amadeus bend u Majdanpeku prisustvovalo je oko 3.000 ljudi. U okviru turneje „Moja je zemlja“, Amadeus bend je u Majdanpeku nastupio na poziv Srpske napredne stranke.

 

Amadeus bend u Majdanpeku FOTO S.MITROVIC

 

U periodu kada su nas svi napadali, i kada  smo snimali spot za pesmu „moja je zemlja“ jedino nas je podržao Aleksandar Vučić, i da nije tog čoveka, ta pesma sada ne bi bila ovako dobra. On je prepoznao kvalitet, i uvek tzna da odeni prave vrednosti, pa tako i vodi zemlju pravim putem„, kaže Aleksandar Stanimirović, klavijaturista.

 

Amadeus bend je nastup u Majdnapeku počeo pesmom „Moja je zemlja“, a u dvosatnoj žurci, ređali su se mnogi hitovi koje su pevali zajedno sa Majdanpečanima.

 

Nismo prvi put u Majdnapeku, ali nikad ne stignemo ranije, i ja imam želju da dođem i vidim grad, da se družim sa ovim divnim ljudima“ kaže Bojan Tasić Džaja, pevač benda.

 

Ovo je grad koji ima potencijal, a snaga, energija i vera u bolje sutra koje ima Aleksandar Vučić, kao i cela Srpska napredna stranka, učiniće ovaj grad još lepšim, nakon izbora u septembru“ dodao je Džaja.

 

Publika na koncertu Amadeus benda FOTO S. MITROVIC

 

Prisutnima se pre početka koncerta obratio i Dejan Vagner, nosilac liste „Srpska napredna stranka – Aleksandar Vučić“.

 

Drago mi je štro vas vidim u ovolikom broju, želeo bih da se zahvalim vama, i aktivistima SNS-a koji nam pomažu u kampanji. Možda smo vam dosadili, ali nama to nije bila želje, mi smo želeli da čujemo glas naroda, da se sa narodom družimo i sve vaše probleme da rešimo u što kraćem roku. Nadam se da ćete uživatri u koncertu„, rekao je prisutnima Dejan Vagner.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X