Na dočeku orlića sa Novog Zelanda ipak će pevati Belleti

910 0

BOR, Reper Miloš Šćopić Belleti iz Bora, ipak će sutra uveče pevati na balkonu Skupštine grada Beograda, prilikom svečanog dočeka svetskih prvaka, naše mlade reprezentacije sa Novog Zelanda, potvrdio je za IST Mediju sam autor.

 

Belleti
Belleti

 

“Upravo sam dobio informaciju da ću, nakon intervencije samih reprezentativaca, sa njima otpevati pesmu “Put do pobede”, kratko nam je rekao Belleti.

 

Ova nezvanična himna orlića, za manje od nedelju dana zabeležila je preko 350.000 pregleda! A da je naše momke upravo i ona motivisala na putu do najsjajnijeg odličja, može se videti OVDE. Zato i ne čudi odluka organizatora da Belletija uvrsti u program dočeka.

 

 

Beogradski mediji preneli su ranije da će na dočeku “orlića” u Beogradu, publiku zabavljati Lexington bend kao glavna atrakcija, dok će se na sceni naći još i rep grupa THC, koji su se proslavili pobedničkom pesmom za naše košarkaše, koji su na Svetskom prvenstvu osvojili srebro. Oni su spremili prerađenu pesmu za fudbalere, a tu će biti i još dve devojčice iz škole pevanja Leontine Vukomanović koje će pevati himnu”, rečeno je za 24 sata u Skupštini grada. Planiran je i koncert Tropico benda, ali se nigde nije spominjao i borski reper.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X