Na buvljaku u Majdanpeku otkrivena eksplozivna naprava, policija obezbeđuje, vlast neobaveštena

416 3

MAJDANPEK, (IST Media) Nedaleko od buvlje pijace u Majdaneku policija je otkrila eksplozivnu napravu, i radi zaštite građana preduzete su mere obezbeđenja okoline.

 

Kako je IST Mediji potvrđeno u policiji, nepoznato eksplozivno sredstvo otkriveno je 14. septembra ali se još uvek očekuje dolazak stručnjaka koji bi trebalo da utvrde o kom eksplozivu je reč i koji će demontirati opasnu napravu.

 

„Trenutno su u toku istražne radnje u cilju otkrivanja lica koje je postavilo eksploziv“, rekla nam je portparol Policijske uprave u Boru Anica Đurić.

 

O ovom slučaju nije obavešten niko od nadležnih u opštini Majdanpek.

 

„Kakva bomba? Ne znam o čemu je reč. Malo pre sam se čula i sa predsednikom, ni on nije obavešten“, kaže Milica Jasenski, predsednikca SO Majdanpek.

 

Prema nezvaničnim informacijama, blizu buvlje pijace je pronađeno dva ranca sa eksplozivom. Iako se u blizini nalazi nekoliko stambenih zgrada, niko od nekoliko stotina stanara nije obavešten.

 

„Video sam policiju, ali nisam znao o čemu se radi. Strašno je to što se krije“, kaže Saša Paunović.

 

„Strašno je sve što se dešava, zašto kriju od nas, šta će se desiti ako eksplodira?“ – pita se Dragana Ivanović.

 

Odgovor na pitanje zašto ni posle pet dana niko nije došao da deaktivira eksplozivnu napravu, niko nam nije dao, sem kratkog objašnjenja iz policije da se čekaju stručnjaci.

 

 

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

There are 3 comments

  1. Da li je moguce da 5 dana niko ne moze da demontira bombu? Pitanje je jos koliko je vremena na tajmeru preostalo do velikog praska…

    Reply
  2. Majdanpek, primer grada koji je totalno nefunkcionise, opstina je duzna 165 miliona dinara, policija ne stiti gradjane (droga, nasilje, kradje), nema grejanja, sportski objekti se raspadaju, javna preduzeca ne saradjuju….spremam se da palim iz grada

    Reply
  3. nemam komentar cula sam da je postavljena bomba i da su u supu dobili informaciju ko je i postavio,ja sam majka dvoje dece koji idu u skolu,svi nadlezni znaju sta se radi po nasem gradu ali niko ne preduzima nista pojedinci su zasticeni kao beli medvedi,a sirotinja i omladina pati zbog olosa…

    Reply

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X