Društvo

Muke sa strujom stanovnika Novog gradskog centra

BOR, (IST Media) Stanovnici Novog gradskog centra u Boru već duže vreme imaju problema sa električnom energijom, koja im i po nekoliko puta dnevno nestaje na kraći period.

Kako smo obavešteni od nekih stanara, juče je u toku dana u kratkom periodu dva puta došlo do nestanka struje, a to se ponovilo i tokom noći.

Pored problema koji zbog nestanka struje mogu imati električni aparati, probleme imaju i stanari čiji su poslovi vezani za računare, na kojima se u slučaju iznenadnog nestanka struje, ukoliko nemaju UPS, mogu izgubiti podaci.

U Distribuciji nam je objašnjeno da su u toku prebacivanja napajanja i da dolazi do ispada prekidača. Sličan problem, rečeno nam je, dešava se i u selima, gde se prekid isporuke električne energije dešava više puta nedeljno.

Do uredne isporuke struje, kako smo saznali, doći će kada se završe radovi na zaštiti.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

[AUDIO] Da li je navodna ideja o nuklearnom pogonu u Boru poslužila za nastavak “rata” SPS-a i SNS-a? Kinezi tvrde da im nuklearka ne pada na pamet

Ist Media

[VIDEO] Borski srednjoškolci poručuju: Nisi faca ako prekoračuješ brzinu!

Ist Media

Meštani Suvaje posle tri decenije dobili uredno snabdevanje vodom. Srbija Ziđin Majning izdvojila 1,5 miliona evra

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X