MTS: SBB obmanjuje korisnike. Nismo blokirali N1 na EON aplikaciji

1073 0

Kome će zbog laži porasti nos?

BOR, (IST Media) MTS je demantovao danas da je na svojoj internet mreži blokirao praćenje informativnog kanala N1 preko EON aplikacije, i optužio SBB da takvim informacijama “obmanjuje javnosti”.

“Zamolili bismo konkurenciju da u situaciji u kojoj nije u stanju da korisnicima pruži uslugu koju je obećao, ne obmanjuje ni svoje korisnike ni javnost na način da prebacuje odgovornost na MTS, navodi se u saopštenju MTS-a.

MTS u pisanom dopisu IST Mediji pretpostavlja da je vlasnik kanala doneo odluku da na ovakav način štiti svoj ekskluzivni sadržaj i da se zabrana očigledno radi na aplikativnom nivou van MTS mreže, najverovatnije od strane SBB-a, kao vlasnika kanala.

U MTS takođe tvrde da na svojoj internet mreži nisu blokirali ni kanale Sport kluba.

Kako je IST media juče objavila, Korisnici SBB usluga koji program prate i preko EON aplikacije na internet mreži MTS-a, više ne mogu da gledaju program N1.

Prilikom pokušaja da se preko EON aplikacije u MTS internet mreži prati program N1, pojavljuje se natpis “Izabrani kanal nije dostupan na mreži internet provajdera na koju ste konaktovani”.

Pokušali smo da kontaktiramo SBB putem e-maila, našta smo bili upućeni od strane kol centra SBB, nije dao rezultate.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X