MTS: SBB obmanjuje korisnike. Nismo blokirali N1 na EON aplikaciji

999 0

Kome će zbog laži porasti nos?

BOR, (IST Media) MTS je demantovao danas da je na svojoj internet mreži blokirao praćenje informativnog kanala N1 preko EON aplikacije, i optužio SBB da takvim informacijama “obmanjuje javnosti”.

“Zamolili bismo konkurenciju da u situaciji u kojoj nije u stanju da korisnicima pruži uslugu koju je obećao, ne obmanjuje ni svoje korisnike ni javnost na način da prebacuje odgovornost na MTS, navodi se u saopštenju MTS-a.

MTS u pisanom dopisu IST Mediji pretpostavlja da je vlasnik kanala doneo odluku da na ovakav način štiti svoj ekskluzivni sadržaj i da se zabrana očigledno radi na aplikativnom nivou van MTS mreže, najverovatnije od strane SBB-a, kao vlasnika kanala.

U MTS takođe tvrde da na svojoj internet mreži nisu blokirali ni kanale Sport kluba.

Kako je IST media juče objavila, Korisnici SBB usluga koji program prate i preko EON aplikacije na internet mreži MTS-a, više ne mogu da gledaju program N1.

Prilikom pokušaja da se preko EON aplikacije u MTS internet mreži prati program N1, pojavljuje se natpis “Izabrani kanal nije dostupan na mreži internet provajdera na koju ste konaktovani”.

Pokušali smo da kontaktiramo SBB putem e-maila, našta smo bili upućeni od strane kol centra SBB, nije dao rezultate.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X