„Mrešćenje šarana“ oduševilo borsku publiku

347 0

BOR (IST Media, Milena Stanojković) Do poslednjeg mesta ispunjena sala Muzičke škole u Boru dočekala je sinoć glumce beogradskog pozorišta Atelje 212 koji su se borskoj publici predstavili komadom „Mrešćenje šarana“ u sklopu jesenjeg programa Centra za kulturu Bor.

 

dsc_0110
foto: Centar za kulturu Bor

 

Predstava po tekstu Aleksandra Popovića, a u režiji Milana Neškovića smeštena je u period Drugog svetskog rata i na apsurdan, komičan i tragičan način govori o političkim previranjima, prelomnim istorijskim trenucima i ljudskim moralnim posrnućima u borbi za vlast.

 

Sjajna glumačka ekipa koju čine Tihomir Stanić, Hristina Popović, Nenad Jezdić, Viktor Savić, Nemanja Oliverić, Ivan Jevtović, Dubravka Mijatović i Dragana Đukić na izuzetno ubedljiv način uspela je borskoj publici da prenese turbulentno vreme i represivni sistem kroz događaje unutar jedne porodice.

 

Svoje oduševljenje predstavom publika u Boru pokazala je dugim aplauzom kojim je pozdravila glumce i autore ove predstave. Fotografije sa predstave pogledajte u nastavku.

 

dsc_0002

 

dsc_0042

 

dsc_0069

 

dsc_0052

 

dsc_0097

 

 

dsc_0130

 

dsc_0143

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X