Mladi su danas dali sebi pravo da se vide i čuju

268 0

BOR (Milica Živković, IST Media) U sklopu projekta “Dajem sebi pravo da me vide i čuju” danas je u prostorijama Narodne biblioteke Bor održan sajam kao završna aktivnost omladinskog preduzetništva.

 

Na sajmu su mladi talenti i preduzetnici, registrovani ili neregistrovani, imali prilike da promovišu svoj rad u najboljem svetlu i predstave posetiocima svoj proizvod ili uslugu.

 

 

Mladi preduzetnici u akciji

 

Projekat je okupio mlade ljude iz Bora i Boljevca, a na samom sajmu je bilo postavljeno osam štanda, na kojima je bilo po dva izlagača.

 

Šarenoliki, interesantni i jedinstveni primerci na štandovima su izazvali veliko interesovanje posetioca koji su kupovali izložene radove pojedinih štandova koji su bili prodajnog tipa.

 

Da je ovo bio dobar projekat, vredan truda, govore nam potencijalne saradnje mladih preduzetnika i firmi iz Bora koje su na vidiku.

 

Mladi preduzetnici u akciji

 

 

Turistička organizacija Bor je izrazila interesovanje da promoviše radove preduzetnika koje su prodajnog karaktera, a Brestovačka banja će ovim izlagačima omogućiti da se njihovi radovi vide u izložbenom prostoru pansiona “Srpska kruna”.  Ovde je konkretno reč o radovima Jelene Pastronjević, koja radi intarziju i Ivani Ivanović koja se bavi izradom pletenih narukvica od konca, eko kože i kože.

 

Da se ovde ne stavlja tačka i završava sa projektom, saznali smo u priči sa Marijom Pešić, menadžerom projekta: “Mi ćemo projekat nastaviti, dobili smo podršku opštine Bor za uspostavljanje biznis centra u prostorijama asocijacije za razvoj. Nadam se da ćemo moći mladim ljudima, pa i celokupnom biznis sektoru u gradu da pružimo savetodavne usluge i tehničku podršku za osnivanjem ili podizanje konkurentnosti, jer je to ono što ovom gradu fali.”

 

Na sajmu su na kraju podeljenje i diplome polaznicima, kao i zahvalnice onima koji su pomogli pri realizaciji ovog projekta.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X