Društvo

MLADI PRIVREDNIK uručio donaciju Domu zdravlja u Žagubici i pozvao ostale da slede njegov primer

ŽAGUBICA, (IST Media, foto: printscreen RTV Homolje) Privatna građevinska firma Lagor iz sela Laznica, donirala je Domu zdravlja u Žagubici štampače koji će biti korišćeni u svakodnevnom radu ove ustanove i za efilkasnije pružanje zdravstvenih usluga.

Alen Lalić je na čelu firme Lagor iza koje je dve decenije uspešnog rada, a odlučio je da opremu vrednu 100.000 dinara pokloni jednoj ustanovi u opštini u kojoj živi ne bi li podstakao i druge privrednike da pođu njegovim stopama zarad kvalitetnijeg života u Žagubici.

Lalić je jedan od retkih koji je želeo da ostane u rodnom kraju i tu razvije svoj biznis, jer, kako tvrdi, on je “dokaz da se uz dobru volju može raditi i u našoj zemlji”.

Direktorica Doma zdravlja Vesna Stojilović, naznačila je da je nova oprema neophodna za svakodnevni i kvalitetniji rad ove ustanove, jer će se na novim i boljim laserskim uređajima štampati recepti i uputi.

Predsednik opštine Žagubica Safet Pavlović je uz zahvalnost Laliću u ime svih meštana ove opštine, zaključio da mladi Lalić predstavlja primer koji treba da slede i drugi koji se dvoume da li ostati i pokrenuti biznis ili otići, a da će opština svima izaći u susret koliko je to u njenoj moći.

Suočena sa zabrinjavajućom migracijom, odlaskom mladih ne samo iz okolnih sela nego i iz grada, opštini Žagubica, sa skromnim budžetom, svaka pomoć je dobrodošla.

 

 

 

 

 

 

primer i ostalima da pomo

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Da li se sećate priče o Ivči? Posle osam meseci evo nastavka

Ist Media

U nedelju u Domu zdravlja preventivni pregledi bez zakazivanja

Ist Media

Apoteka u Domu zdravlja izdata u zakup. Na licitaciji ponuđeno 325.000 dinara mesečno

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X