MLADI PRIVREDNIK uručio donaciju Domu zdravlja u Žagubici i pozvao ostale da slede njegov primer

351 0
ŽAGUBICA, (IST Media, foto: printscreen RTV Homolje) Privatna građevinska firma Lagor iz sela Laznica, donirala je Domu zdravlja u Žagubici štampače koji će biti korišćeni u svakodnevnom radu ove ustanove i za efilkasnije pružanje zdravstvenih usluga.

Alen Lalić je na čelu firme Lagor iza koje je dve decenije uspešnog rada, a odlučio je da opremu vrednu 100.000 dinara pokloni jednoj ustanovi u opštini u kojoj živi ne bi li podstakao i druge privrednike da pođu njegovim stopama zarad kvalitetnijeg života u Žagubici.

Lalić je jedan od retkih koji je želeo da ostane u rodnom kraju i tu razvije svoj biznis, jer, kako tvrdi, on je „dokaz da se uz dobru volju može raditi i u našoj zemlji“.

Direktorica Doma zdravlja Vesna Stojilović, naznačila je da je nova oprema neophodna za svakodnevni i kvalitetniji rad ove ustanove, jer će se na novim i boljim laserskim uređajima štampati recepti i uputi.

Predsednik opštine Žagubica Safet Pavlović je uz zahvalnost Laliću u ime svih meštana ove opštine, zaključio da mladi Lalić predstavlja primer koji treba da slede i drugi koji se dvoume da li ostati i pokrenuti biznis ili otići, a da će opština svima izaći u susret koliko je to u njenoj moći.

Suočena sa zabrinjavajućom migracijom, odlaskom mladih ne samo iz okolnih sela nego i iz grada, opštini Žagubica, sa skromnim budžetom, svaka pomoć je dobrodošla.

 

 

 

 

 

 

primer i ostalima da pomo

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X