Misija OEBS-a u poseti Negotinu

335 0

NEGOTIN (IST Media) Predstavnici Misije OEBS-a, na čelu sa Majklom Ujehara, zamenikom šefa misije OEBS-a u Srbiji, posetili su Negotin i sastali se sa predsednikom opštine Jovanom Milovanovićem.

 

oebs negotin 2

 

Na sastanku sa rukovodstvom opštine Negotin, predstavnici misije OEBS-a razgovarali su o privrednim temama, stanju sa nacionalnim manjinama i odnosu prema omladini.

 
„Sa naše strane smo izložili sve informacije vezane za navedene teme. Posebno smo se osvrnuli na probleme omladine na teritoriji opstine Negotin, koja je suočena da živi u ovim teškim vremenima. Od gospodina Uehare, dobili smo savete kako postupati sa omladinom, na osnovu njegovog iskustva u toj oblasti. Ja bih se ovom prilikom zahvalio predstavnicima OEBS-a na poseti, na iskazanom interesovanju i savetima koje smo dobili“ istakao je Jovan Milovanović, predsednik opštine Negotin.

 

 

oebs negotin
Zamenik misije OEBS-a, Majkl Ujehara sa predsednim opštine Negotin, Jovanom Milovanovićem

„Imali smo veoma dobre razgovore, tokom kojih me je predsednik upoznao sa situacijom u opštini Negotin. Predstavnici Misije OEBS-a često borave ovde, ja međutim nisam imao prilike i zato sam izrazio želju da posetim vaš grad i sagledam situaciju. Misija OEBS-a sarađuje sa lokalnim samoupravama i mi bismo želeli da radimo i sa predsednikom opštine Negotin i sa ljudima iz lokalne samouprave, kako bismo poboljšali njihove napore da dodatno pojačaju svoje kapacitete“ rekao je Majkl Ujehara, zamenik šefa misije OEBS-a u Srbiji.

 

oebs negotin 4
Sastanku su prisustvovali Nadica Vasić, zamenica predsednika i Ljubisav Božilović, predsednik Skupštine opštine Negotin.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X