Misija OEBS-a u poseti Negotinu

414 0

NEGOTIN (IST Media) Predstavnici Misije OEBS-a, na čelu sa Majklom Ujehara, zamenikom šefa misije OEBS-a u Srbiji, posetili su Negotin i sastali se sa predsednikom opštine Jovanom Milovanovićem.

 

oebs negotin 2

 

Na sastanku sa rukovodstvom opštine Negotin, predstavnici misije OEBS-a razgovarali su o privrednim temama, stanju sa nacionalnim manjinama i odnosu prema omladini.

 
„Sa naše strane smo izložili sve informacije vezane za navedene teme. Posebno smo se osvrnuli na probleme omladine na teritoriji opstine Negotin, koja je suočena da živi u ovim teškim vremenima. Od gospodina Uehare, dobili smo savete kako postupati sa omladinom, na osnovu njegovog iskustva u toj oblasti. Ja bih se ovom prilikom zahvalio predstavnicima OEBS-a na poseti, na iskazanom interesovanju i savetima koje smo dobili“ istakao je Jovan Milovanović, predsednik opštine Negotin.

 

 

oebs negotin
Zamenik misije OEBS-a, Majkl Ujehara sa predsednim opštine Negotin, Jovanom Milovanovićem

„Imali smo veoma dobre razgovore, tokom kojih me je predsednik upoznao sa situacijom u opštini Negotin. Predstavnici Misije OEBS-a često borave ovde, ja međutim nisam imao prilike i zato sam izrazio želju da posetim vaš grad i sagledam situaciju. Misija OEBS-a sarađuje sa lokalnim samoupravama i mi bismo želeli da radimo i sa predsednikom opštine Negotin i sa ljudima iz lokalne samouprave, kako bismo poboljšali njihove napore da dodatno pojačaju svoje kapacitete“ rekao je Majkl Ujehara, zamenik šefa misije OEBS-a u Srbiji.

 

oebs negotin 4
Sastanku su prisustvovali Nadica Vasić, zamenica predsednika i Ljubisav Božilović, predsednik Skupštine opštine Negotin.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X