Mirković novac za profesionalni sport usmerio ka socijali, školstvu i poljoprivredi. Ničić nakon 13 godina vlasti u opoziciji

248 3

ZAJEČAR, (IST Media) Poslednja sednica prvremenog organa grada Zaječara, bila je juče zatvorena za javnost, a sudeći po informacijama i donošenm odlukama koje prenose mediji, nekada Boranin a sada Zaječarac – Saša Mirković (SNS) došao je na vlast u tom gradu. Bar do narednih izbora za gradsku Skupštinu, zakazanih za 23. jun.

 

Bivši i sadašnji

 

Naime, treću sednica Privremenog organa, na kojoj je usvojen budžet grada, nezadovoljni predlogom kadrovskih promena u JKP “Kraljevica” i Javnom stambenom preduzeću, napustili su predsednik Privremenog organa Dušan Mladenović i član Boško Ničić.

 

“Sednica je održana kao na pijaci i u takvoj atmosferi nismo želeli da učestvujemo”, rekao je medijima Mladenović. On i Boško Ničić su bili nezadovoljni insistiranjem članova ovog tela iz redova Srpske napredne stranke da se smene direktori Javnog stambenog preduzeća i Javnog komunalnog preduzeća Kraljevica, Radomir Tešanović i Miloš Jotović.

 

Nakon što su napustili zasedanje, trojica preostalih članova su umesto Tešanovića i Jotovića, postavili Aleksandra Firovićai Ivana Žikića.

 

“Usvojen je budžet, s tim da se u narednih deset dana uradi rebalans i sa pozicije profesionalnog sporta novac usmeri na socijalna davanja, škole i poljoprivredu”, rekao je Mirković nakon sednice.

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

There are 3 comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

X