Ministar Antić se konačno bezbedno vratio iz istočne Srbije

286 0

BOR, (IST Media) Ministar rudarstva i energetike u Vladi Srbije Aleksandar Antić, napisao je danas na svom twitteru da se konačno bez problema vratio iz istočne Srbije, misleći na dva neprijatna događaja koja su mu se u ovom delu Srbije dogodila u kratkom periodu.

 

“Otvaranje nove Topionice bakra u RTB Bor je ogroman uspeh. Ps. Konačno sam se bez problema vratio iz istočne Srbije”, napisao je šaljivu poruku na svom twitreru Antić, dodavši na kraju smajli .

 

Da podsetimo, Antić i njegov vozač su samo zbog srećnih okolnosti prošli nepovređeni kada su audijem kojim su se vraćali sa jednog događaja u Kladovu sleteli kraj puta. Automobil je tom prilikom pretrpeo velika oštećenja.

 

Nedugo zatim, u toku izjave medijima u Majdanpeku zbog havarije na dalekovodima, sa velike visine ga je pogodila ogromna ledenica koja se odvojila sa grane. Život mu je tada bukvalno spasio šlem koji je nosio. Šlem je tom prilikom pukao.

 

Antić je danas sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem prisustvovao svečanosti povodom izgradnje nove topionice RTB-a Bor.

 

antich

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X