Milikić obećao: DOM OMLADINE za mesec dana. Iz budžeta pet miliona dinara

733 0

BOR, (IST Media, Foto: I. Mitrović) Borske omladinske organizacije trebalo bi da se do marta ove godine usele u nov i preuređen objekat nekadašnjeg TS-a, za čiju je adaptaciju potpuno ruiniranih prostorija iz opštinskog budžeta izdvojeno pet miliona dinara.

Predsednik Opštine Bor, Aleksandar Milikić, rekao je za IST Media da je opština raspisla javnu nabavku za uređenje prostora nekadašnje zgrade TS-a i da je već danas spremljena odluka kojom se ta zgrada daje na korišćenje Kancelariji za mlade, ali i drugim omladinskim udruženjima i organizacijama iz Bora.

U nekadašnjem TS-u zatečeno haotično stanje. Pokradeno je sve što je moglo da se iznese

Javna nabavka će biti završena 4. februara, a vreme izvođenja radova je dvadesetak dana. Biće kompeltno uređeni enterijer, eksterijer, stolarija, tišleraj i podovi, osim krova, za koji u ovom trenutku nije bilo novca, ali je utvrđeno da ne prokišnjava.

 

Jedna od organizacija koja će imati pravo da koristi te prostorije, kao organizacija sa najvećim brojem članova je Dom omladine.

Prvi čovek opštine Bor dodaje da će biti potreban novac za kupovinu inventara i nameštaja, ali da je već i samo udruženje Dom omladine našao finansijera koji će pokriti te troškove.

Opština će, kaže Milikić, preuzeti obavezu plaćanja svih komunalnih dažbina.

 

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X