Milikić: Ili će policija raditi svoj posao ili ću tražiti nekog sposobnijeg. Stvari su izmakle kontroli

125 0
Milikic

 

Oštećenje automobila profesora Elektro-mašinske škole, paljenje automobila dierktoru jedne škole pod još potpuno nerazjašnjenim okolnostima, napad na profesora srednje škole u oktobru prošle godine, pogrdni natpisi na vratima stana direktora jedne škole, a zatim i pretnje predsednici Stranke Slobode i pravde u Boru Ireni Živković i izazivanje požara na stadionu FK Zlot, svi ti događaji bili su povod da se Boranima danas obrati gradonačelnik Aleksandar Milikić koji je ocenio da se građani sve manje osećaju bezbedno.

Tako nešto neću da dozvolim, i ako se u narednom periodu ovi slučajevi ne rasvetle a počinioci ne privedu pravdi, lično ću od Ministra unutrašnjih poslova tražiti da pošalje nekoga ko je sposoban da brine o bezbednosti naših građana, oštro je reagovao gradonačelnik.

Zabrinjava ga, kaže, rad organa koji treba das se bave bezbednosti građana i da je „vreme da se Policijska uprava potrudi da radi svoj posao“.

Policija i tužilaštvo moraju da rade svoj posao. Moraju da se otkriju svi nasilnici i da budu procesuirani, rekao je on.

Izrazio je i nezadovoljstvo što su on, ali i inspektori, iz medija saznali za jučerašnji incdent.

Juče sam iz medija saznao za incident u školi, da se već sumnja ko je to uradio, ali takav sistem ne vodi ničemu sem anarhiji. Očigledno je da su u policiji stvari izmakli kontroli, kazao je Milikić.

Načelnik Policijske uprave u Boru Branislav Stojadinović danas nije želeo da komentariše izjave gradonačelnika.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Taoci rudnika

Posted by - 20. juna 2021. 0
  Meštani sela Krivelj kod Bora, čiji su preci pre 86 godina zbog zagađenja podigli prvu ekološku bunu u Evropi…
X