Meštani naselja Metalurg pitaju: Zašto se naša deca igraju u neuređenom igralištu?

89 3
igraliste metalurg

BOR, (IST Media) Meštani naselja Metalurg obratili su nam se preko rubrike PRIJAVI PROBLEM, iznoseći problem neuređenog sportskog igrališta kod “Tehničke” škole” u Beogradskoj ulici.

Na ovom prostoru se igraju deca iz naselja “Metalurg” i dela 5. Mesne zajednice a nalazi se u katastrofalnom stanju.

Nema zaštitne ograde, asfaltna podloga je urasla u korov i travu, ni na jednom od četiri konstrukcije za koš nema tabli sa obručem, a noću se okupljaju svakojaka lica. Od izgradnje pre četiri decenije nijednom nije renovirano ni asfaltirano, za razliku od nekih igrališta koja su u poslednjih 15-tak godina nekoliko puta renovirana, naveli su meštani ovog naselja.

Odgovor čekamo od čelnika Grada Bora.

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

There are 3 comments

  1. Sportsko igralište nije osvetljeno reflektorima ili javnom rasvetom pa posle “noćnih žurki” ostaje gomila smeća (prazne i polomljene pivske i vinske flaše i limenke, hrpa opušaka cigareta, iskorišćeni špricevi, igle i kondomi…). Nikoga od direktora “Tehničke škole”, rukovodstva grada i članova Saveta Mesnih zajednica “Metalurg” i “Mladost” u poslednjih 20 godina nije interesovalo u kakvom je stanju igralište.

    Odgovori
  2. Koji su ljudi vodili mesnu zajednicu i koji sada vode to je katastrofa.Najgora smo mesna zajednica u celome gradu da čak i mesna zajednica nikad nije ni otvorena.

    Odgovori
  3. Pitajte sadašnjeg i bivše direktore “Tehničke škole” da li i gde učenici imaju časove fizičkog vaspitanja na otvorenom kada je teren godinama u ovakvom stanju. Gradonačelnik i 95% njegovih saradnika ne znaju gde se igralište nalazi. Ipak je igralište iznad “Lidla” mnogo atraktivnije za samopromociju, snimanje i slikanje gradskih čelnika.

    Odgovori

Leave a comment

Your email address will not be published.

X