HronikaTema danaНекатегоризовано

Maskirani razbojnici u Zlotu mučili bračni par da iznude novac

BOR, (IST Media) Trojicа rаzbojnikа pod maskama, brutalno su jutros pred Dušanom Radivojevićem (83) mučili njegovu suprugu Rušku (69) iz Zlota, kako bi im iznudli priznanje gde drže novac. 

 

Ruška sa teškim povredama na licu
Ruška sa teškim povredama na licu

 

Razbojnici su iznenada banuli u kuću Radivojevića, vezali Dušana, a onda pred njegovim očima Ruški nožem zverski naneli posekotine po telu.

 

“Udarali su me pištoljem po glаvi i stavljali nož pod grlo zapretivši da će me zaklati. Surovo su me šutirаli po telu ne bi li priznala gde suprug i ja držimo novac”, rekla nam je bolnim glasom Ruška, koja se od zadobijenih povreda oporavlja u borskoj bolnici. Kako je ustanovljeno, starica je od udaraca zadobila prelom šest rebаrа.

 

Opisujući događaj koji je prethodio okrutnom mučenju, Ruška kaže da je izašla u dvorište kuće jer su uznemireni psi lajali.

 

“U jednom trenutku na mene je skočio maskirani muškarac i uvukao me u kuću. U međuvremenu su savladali i vezali mog muža, i terali ga da gleda kako se iživljavaju nada mnom”, priča Ruška joj u šoku.

 

Razbojnici su im tom prilikom ukrali pet hiljаdа dinаrа, dvа mobilnа telefonа i Duškov pištolj. Nakon pljačke, Radivojeviće su zaključali u sobi i pobegli.

 

Povređene supružnike je pronašao komšija koji je i pozvao policiju.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Beživotno telo Boranke izvučeno iz Borskog jezera

Ist Media

Sahranjen Dalibor Dragijević, osumnjičen da je sakrio telo dvogodišnje Danke Ilić

Ist Media

Nastavljena potraga za telom Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo i dalje ne otkrivaju lokaciju

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X