Mekinzi: Spremamo dva do tri strateška scenarija za RTB Bor

465 0
Na čelu tima Boris Dragović
Na čelu tima Boris Dragović

BOR (IST Media) Tim stručnjaka konsultantske kuće “Mekinzi” (McKinsey) boraviće mesec dana u Rudarsko-topioničarskom basenu (RTB) Bor kako bi sagledali troškove i rizike poslovanja, i ispitale mogućnosti za povećanje prihoda ove kompanije, saznaje IST Media u RTB.

 

Kako navodi press služba Basena Bor, šef tima stručnjaka Mekenzija, Boris Dragović, rekao je da će ta tri faktora “biti podloga” da se Vladi Srbije predlože dva do tri strateška scenarija kao rešenje za „Bor“.

 

“Mekinzi se u procesu dijagnostifikovanja realne finansijske slike ne oslanja isključivo na podatke RTB-a, već koristi i uporedne analize sa najboljom praksom koja je ovoj američkoj konsultantskoj kući dostupna kroz njeno stogodišnje prisustvo u industriji”, rekao je Dragović ispred konsultantske kuće u čijem radu učestvuju još i stručnjaci iz Amerike, Rusije, Poljske, Hrvatske i Srbije.

 

Dragović je kao šef kabineta bivšeg ministra finansija Lazara Krstića od decembra 2013. do juna 2014. godine bio na čelu Upravnog odbora RTB-a Bor.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X