Mediji uprkos negodovanju ostali bez DODATNIH INFORMACIJA u vezi sa KORONA VIRUSOM

198 0
korona savez za zdravlje

BOR, (IST Media) Sednica Saveta za zdravlje u Boru, povodom aktuelnih dešavanja sa virusom Covid-19, održana je danas iza zatvorenih vrata, a novinarima koji su čekali gotovo sat vremena kako bi dobili izjavu, osoba zadužena ispred Gradske uprave za organizovanje novinara nije dozvolila postavljanje potpitanja.

Rukovodilac Centra za preventivnu zdravstvenu zaštitu u Domu zdravlja u Boru i predsednica Saveta za zdravlje dr Javorka Stankulić, izjavila je da u Boru nema sumnjivih na virus covid19, niti da ima osoba pod nadzorom.

Doktorka je u počeku odgovarala na sva postavljena pitanja, ali je i pored dobre volje za komunikacijom prekinuta od strane organizatora press konferencije iz Gradske uprave.

Ovakav potez izazvao je negodovanje novinara koji su zatražili još neke dodatne informacije koje interesuju borsku javnost.

Sednici su prisustvovali članovi Saveta iz Opšte bolnice Bor, Doma zdravlja, Zavoda za javno zdravlje „Timok“, a od lokalnih funkcionera pomoćnik gradonačelnika Nikola Marić.

 

 

 

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

There are 1 comments

  1. Možemo li da znamo ime i prezime javnog službenika iz Gradske uprave, jer ga plaćaju građani Bora, a nije dozvolio da se sa ovog važnog sastanka prenesu tim istim građanima informacije od javnog značaja. S kojim pravom?

    Reply

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X