Marić: Nema uslova za normalan život u Majdanpeku

316 0

predrag marićBEOGRAD, (Beta) U Majdanpeku već tri dana nema uslova za normalan život, a u takvoj situaciji se proglašava vanredna situacija, izjavio je načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić.

 

“Lično mislim da je bilo potrebe za proglašenje vanredne situacije u Majdapeku, ali proglašenje vanredne situacije ne podrazumeva evakuaciju stanovništva”, rekao je Marić za Radio televiziju Srbije.

 

On je kazao da je odluka kriznog štaba da se ne proglašava vanredno stanje.

 

“Mi iz sektora za vanredne situacije nabavljamo sve što od nas zatraži opštinski štab. Dostavljamo agregate, kalorifere, grejalice. Crveni krst je uključen u akciju snabdevanja hranom”, kazao je Marić.

 

Izvršni direktor Elektromreža Srbije (EMS) Ilija Cvijetić izjavio je danas da očekuje da će struja u Majdanpek doći u toku dana.

 

“Ne možemo da govorimo o vremenima, da ne stvaramo paniku i nervozu među radnicima i stanovništvom. Nadam se dobrim vestima u toku dana, a daj bože i pre podne”, rekao je Cvijetić za Radio-televiziju Srbije.

 

On je kazao da se cele noći radilo da se osposobe jos dva dalekovoda, kako bi se dobilo sigurno napajanje Majdanpeka strujom.

 

“Radimo sve što možemo, a i više nego što možemo. Velika je hladnoča. Angažovali smo još 50 ljudi”, kazao je Cvijetić.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Pojačana kontrola saobraćaja

Piše - 23. September 2015. 0
ZAJEČAR (IST Media, Snežana Stanojević) Policijski službenici Policijske uprave u Zaječaru – Odeljenje saobraćajne policije, u četvrtak 24. septembra, na…

Novi izgled Fejsbuka (VIDEO)

Piše - 8. March 2013. 0
Fejsbuk je najavio potpuno redizajnirani News Feed koji interfejs pretvara u nešto potpuno drugačije od onoga na šta su korisnici…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X